tiistaina, tammikuuta 12

log out

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Muutamia kertomuksia mm. siitä, mitä lapsi tekee kun sen lelu menee rikki. Se itkee ja valittaa ja pakottaa ostamaan uuden tai sitten se antaa kaihoisan varjon levitä hiljaa itsekseen ja parkuu sisäisesti sitä tuskaa, minkä sen lelun menettäminen saa niin harmillisesti aikaan.

Ja se lapsi siis olen minä.

Tulin vain sanomaan, että älkää kadotko mihinkään, ja että mä alan pikkuhiljaa järjestämään hautajaisia parhaalle ystävälleni ja surujeni pelastajalle. Se on saapunut jo nyt eläkeikäänsä, enkä mä osaa ottaa sen tilalle toista, jo olemassa olevaa, niin sanottua korviketta.

Kerrotaan tähän loppuun vielä se, että mä puhun näin tunteikkaasti vain ja ainoastaan materiaalisesta asiasta, joka esiintyy myös näissä kuvissa (vanhuus siis), ja tämän meidän yhteisen suhteen päättyminen aiheuttaa suunnatonta ahdistusta. Mä puran sydäntäni totuudenmukaisesti tekemällä niinkin paljon hyödyksi kuin; en mitään. Ensi kertaan siis!

Photobucket
Photobucket

Ps. Kyllä, mun käsivarret on säälittävät, ja saa mut paljaina ollessaan näyttämään suht retardilta.

4 kommenttia:

 1. Mitäää? Kuka on kuollut? :(

  VastaaPoista
 2. voi ei! puhuin ehkä liian "lue-rivien-välistä-tyylillä" taas :/ kyse ei oo siis mistään elollisesta kuitenkaan! eli ei kukaan ole kuollut, jokin on vain hajonnut :)!

  VastaaPoista
 3. No parempi tietysti näin että kaikki ovat hengissä, mutta mikä on hajonnut? :(

  VastaaPoista
 4. Hi to all, the contents present at this website are truly amazing for people knowledge, well, keep up the
  nice work fellows.

  Check out my site :: New Balance Shoes

  VastaaPoista