lauantaina, tammikuuta 2

järjen menetys

Kuvissa esiintyy; luonnollisesti minä itse, isäni, manta-neiti, otsani luonnollinen (lisätkää lainausmerkit) sileys, mikro brownie ja jotain epämääräistä. En ole vain itse päättelemässä, että mitä se epämääräinen on (ehkä jotain naamani - varpaideni väliltä, tai sitten puhun taas vain jotain ihan täyttä humpuukia..).

LUONNOLLISESTI.
Ja aivan käsittämätöntä.
(En pääse näistä kahdesta sanasta enää eroon. Toisaalta surullista, toisaalta i don't care, koska ketä kiinnostaa ja mitä väliä? Tässä vaiheessa olis jo suotavaa painua takaisin peiton alle, ei tästä tuu nyt yhtään mitään. Höpötän jotain aivan käsittämättömän typerää (nykyään like all the time).)

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Tasapainottaakseni omaa mieltäni sekä tätä tekstiä, toivotettakoon näin like everyone else.. että hyvää uutta vuotta ja pakottakaa mut roikkumaan siihen naulaan, jos en itse tajua että nyt ois vähän niinku last change about kaiken suhteen.

4 kommenttia:

 1. Tosi sulosia asuja again ja teillä on kivan näköinen talo :) pakko kyl myöntää, oot ihana mut en useinkaa tajua mitään tekstistä. noh luenhan joitain ranskalaisia blogejakin enkä tajuu niistäkää paljookaa =)

  VastaaPoista
 2. :D mä just ihan muutama minuutti sitten mietin jotain, ja sit välähti oikein kunnolla, että mä ihan oikeesti suollan aina jotain "muka järkevän" kuulosta, mutta joka ei ikinä loppu peleissä tarkota YHTÄÄN MITÄÄN! saatan esim alottaa kirjottamaan jostain ihan oikeasti hyvästä aiheesta hieman monimutkikkaalla tavalla, mutta lopputulos sit onkin aina se, että se aihe on eksynyt aika raa'asti markan varrella (tarkkaan ottaen jo ekan sanan aikana..). en oo ihan perillä tästä mun kirjotustyylistä enää itekkään.. voisin alkaa skarppaamaan, ja kirjottaa jotain oikeesti normaalia, enkä vaan vetää jotain mitään tarkottamatonta lisänä ainoat muutaman sanan lauseet jollain toiselle kielellä..

  hehe.

  mutta niin! kiitos paljon:)<3

  VastaaPoista
 3. nimimerkillä. ymmärrän kyllä ideani kun kirjoitan, mutta kun sen jälkeen luen kirjoitukseni, en enää ymmärräkkään yhtään mitään. saako tästä ammattia?

  VastaaPoista
 4. Oi, sinä ! Muistan sut galleriasta joskus vuosien takaa ja vähänkö oli kiva juttu löytää blogis nyt :3

  VastaaPoista