maanantaina, kesäkuuta 22

rr167

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Ulkona on babytaivas. Vaaleanpunaista ja vaaleansinistä, ja mä palasin juuri mökiltä. Haluaisin järjestää arvonnan, ja siistin huoneen. Onnistuin sotkemaan sen taas. Pelkästään sillä, että tulin takaisin kotiin. Onnittelen pelkästään itseäni, heippa!

6 kommenttia:

 1. sulla on tosi kiva ulkoasu!:)

  VastaaPoista
 2. Aww mä olen rakastunut sun hiuksiisi! Mietin tässä jo yhdessä välissä että otan läppärin mukaan kampaajalle ja esittelen sun blogiasi jotta saan mahdollisimman samanlaisen hiusmallin, mutta se idea taitaa jäädä ilman toteutusta :) minkälaisella mallilla sun hiukset on leikattu? mun omat on tosin ihan vaaleat mutta kai niihinkin sopisi sama malli.. :)

  VastaaPoista
 3. Tajuttoman hienoja kuvia ! :o

  VastaaPoista
 4. Anonyymi, kiitos:)!

  Anonyymi (2), ohoh! sun pitäisi nähdä nää hiukset ihan livenä niin kauhistuisit tätä kärsinyttä ulkomuotoa jonka yks tietty aikakausi sai aikaan. ja nyt huonoja uutisia! mä oon aina itse saksinut hiuksiani miten sattuu, joten en oikein tiedä että minkä malliseksi tätä pehkoa voisi kutsua :( lähinnä siis vaan saksittu lyhyemmäksi sieltä täältä ja välillä epäonnistuttu. ei ollut varmaan hirveästi apua, anteeksi! :|

  jenni, tajuttoman paljon kiitosta!:)

  VastaaPoista
 5. rakastan sukkiksiasi ! mistä oikeen löydät kaikki noi ihanat pitsisukkikset ? mulla on täydellisten etsintä vielä armottomasti kesken

  VastaaPoista
 6. Heta, haa kiitos! itseasiassa mä en ole löytänyt ainoitakaan, vaan se on mun äitini joka niitä kiikuttaa kotiin!:) ja muutenkin oon niin pihi, että kahta euroa enempää en pystyisi ikinä maksamaan sukkahousuista (liittyi asiaan joo..).

  VastaaPoista