keskiviikkona, heinäkuuta 1

olen kevyt kuin sudenkorento

Mä löysin eilen yllätysmetsikön! Siellä on sellainen vaijerikin, jota pitkin voi liukua, ja jota olen ikävöinyt aivan suunnattomasti. Se on tosin varmaan vain 1/4 osa siitä pituudesta mikä meidän mökin lähellä on. En ole oikein pystynyt ajattelemaan muuta kuin sitä vaijeria... se kertoo jo jotain tästä järki perseeseen tyylistä millä olen elellyt lähes koko kesän. Pelästyin myös suunnattomasti, joissakin puissa roikkui apinoita..

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Lähden tästä ihan pian käväsemään nopeasti malmilla, ja sen jälkeen pakataan eväät mukaan ja lähdetään läheiselle rannalle. Ja mä alan tosissani ryhdistäytymään (saa nähdä..).


Photobucket
Photobucket

Mun naama ei oo tehnyt yhteistyötä nyt varmaan kuukauteen. Sääli sinäänsä näyttää urpolta lähes jokaisessa kuvassa. Tai sitten se on vaan tää liian lyhyt otsatukka, never no.

<3!

6 kommenttia:

 1. voi eiih sä olet ihanan laiha.. paljonko sä oikein painat! :O

  VastaaPoista
 2. Anonyymi, ihanan laiha, jei!:D oon painanut sen about kolme vuotta saman verran, hese ja sipsit ei lihota suuntaan eikä toiseen. luulen kuitenkin että tää rasvan ylensyöminen kostautuu vielä joku päivä. meni höpinäks. painan 44.

  VastaaPoista
 3. minkä ikänen oot? kuka ottaa sun kuvat? löysin vasta nyt blogis ja vaikuttaa kyllä tosi kivalta, sulla on hieno tyyli ja kuvat on ihania !! =)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi, oon kahdeksantoista ja otan itse aina kuvani :)! kiitos paljon!!:)

  VastaaPoista