keskiviikkona, kesäkuuta 17

now's the only time i know

Toivottavasti saan tän elämättömyyden kuntoon pienen tauon jälkeen helsingin ankeasta ilmapiiristä. Me lähdetään huomenna mökille, ja takas en tuu! Meidän lapsikin lähtee, ja mun olematon kukkamekkoni.

Photobucket

Photobucket

Mä oon taas ennakoitumassa siihen, että tästä on tulossa surkein kesä ever. Ilmojen ja tapahtumien osalta, ja niin, sosiaalisuuden suurimmaksi osaksi. God, save me.

Photobucket

Mun piti mennä suihkuun kaksi tuntia sitten ja pakata heti sen jälkeen. Mitä mä oon sen koko ajan tehnyt? MÄ EN TIEDÄ. Tuijottanut varmaan seinään ja ajatellut haluamaani syötävää, ja en tiedä edes mitä se on.

Photobucket

Photobucket

Mä latasin vihdoinkin Karin Dreijerin albumin, mutta minkä takia? No koska The Knife on vitun kova juttu, mutta ei tähän elämäntilanteeseen. En osaa kuunnella sitä enää. Siihen tarvii sen tietyn hullun fiiliksen, ja mä haluan sen takaisin.

Photobucket

Photobucket

Vi ses kun olen hukkunut mökkimme matalaan ja kapeaan jokeen kirkumaan sukkahousujen keskelle. Hanki se järki takaisin neiti, kiitos.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

6 kommenttia:

 1. toi sohva on niiiin ihana! ja söpö neito olet sinä<3

  VastaaPoista
 2. Sun mekkos on ihan übernätti, me likes soooo mucho, samoin noi sukkikset 2 ja 3 kuvissa, tosi söpöt *__*<3

  VastaaPoista
 3. Anonyymi, niinhän se sohva onkin! hih, kiitos kaunis!<3

  Iris, oioi kiitos paljon!<3 nuo kummatkin sukkikset onkin mun omat lempparit! t. pallofanaatikko

  VastaaPoista
 4. onks noil kengillä hankala kävellä? aina kun nään ne jonkun muun pääl niin tekee mieli ostaa mut sit taas oon yrittäny olla järkevä et no en mä sit kumminkaan niit ikinä käytä ja en voi tietää et jos 36 on sittenkin liian iso :(

  tosin no mul käy aina et siihen mennes kun oon saanu päätettyy niin ne on jo loppu. :( en ihmettelis vaikka olis jo nyt

  VastaaPoista
 5. ihania kuvia taas, varsinkin toi vika! ja nätit sukkikset tossa ekassa kuvassa. :----)

  VastaaPoista
 6. Anonyymi, itseasiassa noilla kengillä on todella mukava kävellä! jalat ei oo tullut kertaakaan kipeiksi, eikä tuo korko tunnu oikein miltään korokepohjan takia :) mä ainakin voin vaan suositella!

  Arrie, kiitos paljon, sinä oot mukava piristäjä:)

  VastaaPoista