torstaina, huhtikuuta 11

I MAY NOT BE THERE YET, BUT I AM CLOSER THAN I WAS YESTERDAY

 photo DSC_7961_zpsfefbc5bd.jpg
 photo DSC_7972_zpsb9473d30.jpg
 photo DSC_7955_zpsdee1edb7.jpg
 photo DSC_7953_zps3dddf2e9.jpg

Pamahti teini-ikä takas yks kaks niin että räjähti. Pian on taas lävistys naamassa ja suurin kriisi tupakan lokitus. Ha-ha. Mulla puhkes naamakin täyteen finnejä. Oikeastihan olen todella musertunut ja surullinen. Mutta vahvana aion pysyä. Kaikki ei aina ole lopullista ja vain aika näyttää asiat oikeiksi.

En tiedä tai osaa sanoa että olenko ikinä ollut mikään taistelija minkään asian suhteen (paitsi tietysti sen, että sain venytettyä kuviksen kursseilla yhden työn tekemistä aina yli sen itse kurssin pituuden. Kerrankin sain jostakin "piirtäkää nopeasti tämän tunnin aikana se, mitä päässänne liikkuu" -kuvasta juurikin sen puolen vuoden mittaisen. Joka tunnilla piti piirtää eri asia. No, mä tein ensimmäisen. Ja ysi tuli. Parhaat voittaa aina), mutta tämän aion olla. Aion voittaa itseni takaisin ja samalla paljon enemmän. Kesä tulee ja ahdistaa. Lähtekää oikeasti joku kahville? En tarjoa. H&M ym osamaksun omaavat yritykset vievät tilini.

6 kommenttia:

 1. laita kuvia piirrustuksistas? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ehkä joskus tulevaisuudessa jos saan jotain hienoa aikaan:D

   Poista
 2. Mä lähen sunkaa kahville vaikka ensviikolla! pus, oot vahva <3

  VastaaPoista
 3. klarna vie kans aina mun rahat... perkele ! ps. kuin pitkä sä oot?:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. joo munkin vei! pääsin siitä eroon tosin viime vuoden puolella... nyt tyrkkäsin itseni sitten svean piiriin..... klarnan sisareen.......

   eiku hetkinen. taisin mä tossa pari päivää sitten sortua taas klarnan OSTA NYT MAKSA KESÄKUUSSA (eli ens vuonna)!!1 tarjoukseen. heh.

   oon 160! kilometriä

   Poista