maanantaina, marraskuuta 16

16:23

Tässä on taas vähän näitä perus sunnuntai-illan leikkejä. Hiusten tupeeraaminen on välillä ihan kivaa. Ihme, etten ole saanut siitä kuitenkaan mitään ylenpalttista yliannostusta vuosien 05-06 jälkeen..

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Jos iskisin ihan tähän blogiin pienen kyselyn, joka helpottaisi mun päätöstyötäni, niin vastaiskohan siihen enemmänkin kuin kaksi ihmistä? oon pohtinut tätä aika paljon näiden parin päivän aikana... toinen vaihtoehtohan olis tyyliin joku demi.fi, mutta siellä se porukka ei vaikuta kovinkaan.. kypsältä. Ei sillä, että mikään kypsä tarvitsisi ollakkaan, tarkoitin vain lähinnä sitä tajuttoman typerää porukkaa siellä. Eikä nyt tietysti silläkään, että ne kaikki olisivat sellaisia. Hehe. Oon ehkä vaan lukenut ne älyvapaimmat keskustelut, ja päähän on iskostunut... noh, tietynlainen kuva.

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Lukekaa muuten raamattua edes pari riviä. Se on aivan käsittämättömän huonosti kirjoitettu. Mä en itse pysty henkilökohtaisesti lukemaan kuin muutaman lauseen kerralla, ja sen jälkeen niskavillat kasvaa pari metriä ja nousee pystyyn.

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Oon välillä miettinyt, että mistä tätä turhaa juttua oikein tulee? Ja mihin se silloin katoaa, kun sitä eniten tarvitsisi? Nää mun postaukset on aikalailla tyyliä: ei mitään tai tolkuttomasti typerää suoltamista.

Photobucket
Photobucket
Photobucket

<3: hamsteri

8 kommenttia:

 1. siis miten sä laitoit ton sun tukan? aivan ihanan näkönen!

  VastaaPoista
 2. nii ja kyllä mä ainakin lupaan vastata (:

  VastaaPoista
 3. Jee kivaa!:) Mulla on sellanen hiuslaatu, ettei tarvii kun heittää pää alaspäin ja vetästä kaks vetoa harjalla niin se on jo ku ydinpommissa räjähtänyt! sit vaan kieputin helminauhan tähän pehkoon:D hehe. kiitos!

  VastaaPoista
 4. piirrätkö ton huules yläpuolella olevan pisteen ?

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Vitsi ku on taas kivoja kuvia!

  VastaaPoista
 7. hairspray, kirjoittaja kirjoittaa tekstinsä ihan rohkeasti! mie kyllä sain sähköpostiini epämääräsen lauseen:D

  Chonie, kiiiitos paljon!:)

  VastaaPoista