keskiviikkona, syyskuuta 16

fresh taste of mint

Mulle on iskeny päälle joku tajuton väsymys, jota en tajua edes yrittää saada pois. Miten olisi joskus päiväunet tai kenties vaan nukkumaan meneminen siinä kello kymmenen viimeistään? Ei luulisi olevan niin vaikea tehtävä, kun eihän ihminen (minä) edes tee mitään sillä muutamalla ylimääräsellä tunnilla, jonka valvoo. Vai onko se jotenkin tärkeää siristellä koko päivä puolinukuksissa olevilla silmillä ja esittää hereillä olevaa? No, mä en onneksi tajua valittaa mitään ääneen. Se on turhaa. Varsinkin asiassa, joka on about 90%:lla samaan aikaan, ja kuka vittu jaksaa kuunnella kun SÄ OOT MAAILMAN..... eikä kukaan muu varmana oo yhtä paljon. Paskapuhetta.

Mun ilta oli tosin hirmukiva. Koska mä rakastan pyöräilyä, varsinkin jos on viileä ilma. Ja jostain syystä mä myös pidän tammistosta, ja sitä en ihan ymmärrä. Ehkä se on se, että sä pääset lähes yksin esimerkiksi tyhjään tiimariin, eikä oo mitään ylimäärästä häslinkiä ja häiriötekijöitä ympärillä. Ja mun seura oli tänään kaiken lisäksi parasta, ja tuntu muuten vaan tosi hyvältä. Näitä tunteita enemmän!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

3 kommenttia:

 1. Aww on taas nätti asu! Ja kannatan pitkiä yöunia, meen ite aina ihan naurettavan aikasin (noin 15 yli 21) nukkumaan, mut sit jaksaa 8D kuvas ja asus on varmaan kivoimpia kaikist blogeist joita luen!

  VastaaPoista
 2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 3. Oioi! kunpa mäkin olisin kykeneväinen menemään yheksän (viimeistään kymmenen) aikoihin nukkumaan!:D osaan vaan kuvitella kuinka KIVOJA päivät olisi kun ei tarvitsisi laahustaa tunnista toiseen silmät ristissä ja pääkoppa narikassa. hehe.

  ja kiitos paljon!:) ihanaa kuulla<3

  VastaaPoista