tiistaina, heinäkuuta 14

And I said ''What about Breakfast at Tiffany's?''

Mä oon ihan koukussa Waterloo roadin kouluun. Ja se onkin varmaan se ainoa kohokohta arkipäivinä. Viisikymmentä minuuttia ja sen jälkeen voisikin taas ampua itseään haulikolla olkapäähän. Tai johonkin. Whatever.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Mä olin aamulla ihan onnessani, että JES tästä tulee kiva päivä pääsen katsomaan pikkuapinoita ja kuvaamaan olematonta haisunäätää ja pelkäämään matelijoita, mutta eihän se niin mennytkään :/. Mä vaivun pian johonkin lopulliseen depikseen. NOH, toivottavasti pohjanmaa pelastaa. Ja bubutti myös, se on sen velkaa, eikö niin♥?

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Mä vähän luulen, että tää päivä tulee olee sitä samaa luokkaa, jonka voi unohtaa vaikka samantien. Tai en mä usko että edes voi. Tää on niin normaalia.

Photobucket

Ja yhdelle ihmiselle viesti: sä saatana korvaat tän päivän mulle huomenna, onko selvä? :( sit mä hymyilen ja kaivan itseni kuopasta. Ja oo kiltti ja pidä lupaukses! mä ihan oikeasti haluaisin nähdä ne pienet apinat..

Photobucket
Photobucket
Photobucket

HEIHEI.
Photobucket

4 kommenttia:

 1. miten joku voikaa olla noin kaunis? siis saat kaikki vaatteet näyttämää niin mahottoman hyviltä!

  VastaaPoista
 2. Anonyymi, äsflsaljgeiagtdsgnsgd...(sekosin) oho! KIITOS ihan liian paljon:) vaikka mä, luonnollisesti, olenkin erimieltä. heh.:D

  VastaaPoista
 3. Aww sun vaatteet näyttää niin hyvältä aina! Mistä sä ostat sun vaatteet, tai jos kirpparilta, niin minkä merkkisiä ne on? :) Ja toinen kysymys, oletko sä pitkä? Näytät melko pitkältä, tai sit se on nuo korkkarit.. hih. :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi, kiiiiitos! mä ostan vaatteni kirppareilta ja alennusmyynneistä (harvemmin tosin)... ja ostan sellaisia härpäkkeitä jotka ovat monikäyttöisiä. ostan siis useimmiten vaatteita sen perusteella, että voiko niitä käyttää monella eri tavalla :D ja perus hooämmäähän tuolta kaapista löytyy enimmäkseen.. ja sen jälkeen jotain ihan randomia, joiden merkistä ei edes saa selvää! ostan vaatteita TOSI harvoin, mutta sitäkin käytännöllisimpiä (kauhea sepustus.. rajota vähän rosetta).

  mä oon perus tappi :D 160 ja risat, sen pituuden tekee ne kengät ja kuvakulma ;)

  VastaaPoista