perjantaina, heinäkuuta 17

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Tämä koko teksti on kirjoitettu eilen (ja tarkemmin siis seitsemästoest päev), ja siis.. en jaksa muokata imperfektiin koko tekstiä, joten eläkää sen mukaan, ne jotka lukevat, hih. Kuvat on helsingistä, lukuunottamatta viimeistä, vaikka mä majailenkin vielä tämän yön täällä kivassa pienessä kylässä. Mä vaadin nyt itselleni sairaslomaa (toisaalta, mitä nyt yksinäinen masis sudokunpelaaja sairaslomalla tekisi!? varsinkin kun ei ole mitään mistä ottaa sitä lomaa, eee), ja pystin sadasta sudokusta viikon sisällä! Ps. en pysty kävelemään, saatan antaa vastaantuleville huvittavan kuvan korkkareilla hoipertelusta, kun toinen jalka on paskana.. Nyt siihen eiliseen!

Photobucket

Photobucket

Mä oon tällä hetkellä big city isossa kyrössä. Junamatka meni ihan hullun nopeasti, 2 tuntia 40 minuuttia niin oltiinkin jo seinäjoella, ja mun pikkuveljeni oli melkein ota_mallia_tästä_lapsesta_-luokkaa, mitä nyt.. kokikset kaatu junan lattialle ja kasteli jonkun miehen jalat.. EI KYLLÄ IRRONNUT HUUMORIA SILTÄ JÄTKÄLTÄ. Mut in real life (jossa ei tarvii esittää vieraskoreeta), mun pikkuveljeni ansaitsis tämä_poika_tarvitsee_maailman_eniten_huomiota_-pokaalin. Indeed.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Mä löysin eilen sisäisen lapseni. Käppäiltiin Johanneksen ja pikkuveljen kanssa läheiselle leikkipuistolle, ja mä sekosin. Leikin piilosta roopen kanssa, kiipesin leikkimökin katolle, heiteltiin käpyjä vesilätäköihin, keinuin, laskin liukumäkeä (xNÄIN MONTA SORMEA), juoksin.. mä haluaisin vieläkin leikkiä kaikkia siistejä leikkejä. Miten ois mm. kirkonrotta, penkkis, tavallinen piilos tmsv...?Photobucket

Photobucket

Nyt mä meen onkimaan ton yhden homeperseen ylös tuolta patjalta ja passitan sen ulos. Täällä on niin hemmetin kirkasta ja kuuma, etten halua missata koko päivää. Vaikka en mä oikeasti edes tykkää kesästä. Paitsi maalla!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

2 kommenttia:

  1. Lyhyt sininen nappimekko on HURMAAVA! Mistä tuollaisen voisi löytää? namskis. <3

    VastaaPoista
  2. Anonyymi, enemmän tuo on kyllä harmaa, kuvat saattavat vääristää väriä ihan pienesti :) ja heh.. jos sanoisin tähän nyt sen verran, että mä käytän hameita mekkona ja paitoja hameina, eli tuo on h&m:n joku korkeavyötäröinen hame, jonka nappasin joskus alennuksesta! hih<3

    VastaaPoista