sunnuntaina, toukokuuta 12

HAPPY MOTHRr....BIRTHDAY

 photo DSC_9470_zps5425b25b.jpg

Hyvää J.V. Snellmanin sekä suomalaisuuden päivää! Tiesittekö että se on joka ikinen vuosi toukokuun kahdestoista päivä? Ja silloin liputetaan. Aina. Tosin veikkaanpa että se liputus on vain kunnianosoitus minun syntymäpäivääni kohtaan. Ja tänä vuonna liputetaankin tuplasti! Liikaa asioita yhdelle päivälle.

No anyway. En tule tänä vuonna saamaan kakkua. Tai mitään muutakaan. Kaikki äidit varastaa mun huomioni ja mun oma sellainen on ihan super kaukana! Itku tulee.

Pakko muuten myös sanoa että oon ollut silloin 22 vuotta sitten aika hyvä äitienpäivälahja. Tai en mä siitä hyvästä tiedä, taisin saada jonkun triplasupermegahyperlaiskiaisen geenit. En tosin todellakaan äitini puolelta. 22 vuotta sitten sunnuntaina päätin siis syntyä tänä samaisena päivänä. Olen ylpeä siitä. Vaikka mun huomioni varastetaankin aina silloin tällöin. Ehkä joka seitsemäs vuosi, tai jotain.

Hyvää äitienpäivää ja hyvää kurpsahtamista minä.

8 kommenttia:

 1. hyvää syntymäpäivää! :)

  itse oon syntynyt isänpäivän tienoilla ja mulla osukin 18v. synttärit just isänpäivään... Sillon ketutti, kun kukaan ei muistanut mua onnitella :D

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea! :) Itte oon syntyny itsenäisyyspäivänä niin mullekin liputetaan säännöllisesti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) No itsenäisyyspäivähän nyt on todella jees!:D oikee superjuhlapäivä sulla hih!

   Poista
  2. Jep! On oikeen linnajuhlat ja kaikki :D

   Poista
  3. linnanjuhlat, ei linnajuhlat...

   Poista