perjantaina, marraskuuta 2

YOU MAKE IT SO HARD TO BE A MODERN POST-FEMINIST WHEN YOU GET SO ALPHA MALE

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Kuvausympäristö -perfect.

15 kommenttia:

 1. tuhkis<3 :-D haha, ihana oot!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ei naurata sit ku pitää siivota toi!:D hihi pus♥

   Poista
 2. Toi tuhkakuppi on kyllä hieno. Mistä sä aina taiot noita ihania vaatteita, tahtoo myös! ;_;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä oon itseasiassa itse hyvinkin paljon sitä mieltä, että en mistään...:D Kaikki on melkein ikuisuuden vanhoja ja tarviin jotain uutta!

   Ehkä tällaisten kommenttien jälkeen jaksaakin taas katsella niitä ja ajatella että on ne ehkä sittenkin ihan ihania!:D kiitos!

   Poista
 3. asiallinen stögis :DD
  oon miettyny että kun tämä blogis on niin selkeesti outfit-painotteinen, nii eikö ois aika jees listata että mitä ja mistä onkaan aina päälle päätynyt? oon useamman kerran udellut että mistä mikäkin on hankittu hihi. koska tyylis on upea!
  okei heihei kaunokainen

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sain selville että tossa jossain vaiheessa syksyä TIAISET kävi aina tyhjentämässä yhden tuhkiksen ja heitteli sen pitkin parveketta! Linnut oli ennen tuota tietoa vielä ihan söpöjä. Ilkimykset!

   kokeilin joskus (ehkä yhden merkinnän verran...) tän blogin alkuaikoina listata niitä, mutta se tuntu vaan aivan ylitsepääsemättömän tyhmältä..:( en tiiä sitten että mikä siinä mättää! varmaan nykyään enimmäkseen se, että pyörittelen ihan oikeasti vain niitä jotain kymmentä vaatekappaletta päälläni eri variaatioina. ja kaikki ovat myös suurimmaksi osaksi aivan toivottaman vanhoja, nyyh! voin harkita sitä siinä vaiheessa kun saan jotain uutta päälleni:D niin että joillekkin olisi mm. jotain hyötyä siitä tiedosta! hihi.

   ja kiitos ihan hirveästi! ihanaa sunnuntaita sinne♥

   Poista
  2. mustakin se tuntuu tyhmältä ja musta vaatteiden ostopaikan listaaminen ei oo olennaista. vaan se itse asu ja fiilis. kyl tyypit voi kysyä, jos erityisesti joku vaatekipale kiinnostaa :- )

   Poista
 4. Munmielestä sun blogissas on asennetta just näin. Kuvat, ei tekstiä muuta kuin otsikko tai muutama lause perässä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oonkin tullut siihen tulokseen että se on ehkä eniten se mun juttu! Ja kiva kuulla että tää nappaa jollekkin ihan tällaisenaankin!:)

   Poista
 5. Ihana toi viittatakkimikälie! Ja nauran tolle stögikselle..:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on, kiitos!:) Mä nykyään lähinnä itken sille..

   Poista
 6. Ihana blogi ja kauniita asuja pieni vinkki tonne partsille sisustamisesta etsi jostain raksatyömaalta tai vastaavasta paikasta tyhjä iso maalipurkki missä on kansi maalaa se mustaksi ja iske kanteen tumpin mentävä reikä (puukolla,ruuvarilla ihan millä vaan) ja voila komee tuhkis on valmis ja kestää kauan kun se täyttyy tuunaa vaikka toinen vastaava vaikka erilailla!Ite tein niitä meän uimarannalle ja työmaani pihaan ( tuunaten paikkaan sopiviksi)ja pysyy ympäristö siistinä;)T:Taikku ps:Olet itsekkin niin kaunis ja nuori joten nauti ja elä & mahtavaa joulunaikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiitos sinulle!:) Ja hei, aika hyvä vinkki! Katsotaan saanko toteutukseen asti! Tai syytä ainakin olisi.. heh.

   Poista