tiistaina, huhtikuuta 26

ASK ME. ANYTHING.


Siinä tuli käsky. Ja pliis täyttäkää se. Mä yritän sillä aikaa keräillä taas kasaan itseäni ja suhdetta siihen kameraan, sillä yhden päivän helvetillinen inspiraatio vei kaiken energian (joopajoo), ja sen saldon näette ehkä vielä joku päivä.

Ps. Eli kysykää ihan mitä vaan ikinä haluatte tietää, enkä siltikään edes lupaa vastata kaikkeen.

14 kommenttia:

 1. mitä oot opiskellu/opiskelet? ootko ujo? mitä harrastat? "mitkä on sun intohimot"? käytätkö silmälaseja? ootko aina ollu noin laiheliini? :-) mimmonen perhe sulla on? eiks sun äitis oo joku muotisuunnittelija? mikä susta tulee isona B--)? käytkö töissä? tee joskus joku lempiblogit-postaus ja sun kämpästä kans? :--) miten tapasit parhaan ystäväsi? millasia blogeja et lue? mitkä asiat ärsyttää sua? ootko huumorintajuinen tyyppi?

  tididi kysyn lisää myöhemmin=)

  VastaaPoista
 2. Mikä kamera sulla on? Ja mitä objektiiveja jos on useampia? Miten otat kaikki kuvas? Rusketutko helposti:D? Seurusteletko? Jos seurustelet niin minkälainen on tämä onnekas ihminen? Kuinka vanha sun veli on ja onko muita sisaruksia? Öö....... Miten teet ton upeen tumman silmämeikin?

  VastaaPoista
 3. nään sua öisin

  VastaaPoista
 4. Ootko tyytyväinen elämääs?
  Mikä arvosana elämälle?
  Katsovatko mummot sinua kauhuissaan?
  Oletko koskaan sairastanut syömishäiriötä (ei sillä et olettaisin niin koska oot laiha =)) Haluaisitko seurustella, jollet tee niin jo? Haluaisitko lisää kavereita?
  Juotko ja kuinka usein usein?
  Poltatko?
  Minkä neuvon/vinkin haluaisit antaa lukijoillesi (joku ns. elämänohje)?
  Oletko tyytyväinen itseesi?
  Onko kuoleman jälkeen elämää?
  Kuinka pitkä olet?
  Olisitko mielummin täyshippi vai lissu ?

  VastaaPoista
 5. tyyli-idolis jos on? lempibändit vuosien varrelta? keitä ihmisiä ihailet ja miksi?

  VastaaPoista
 6. miten luokittelet seksuaalisen suuntautumisesi?

  VastaaPoista
 7. Parhaat telkkariohjelmat, bändit, elokuvat ja kirjat

  Haluaisitko olla tunnettu?

  Aiotko bilettää paljon kesällä? =D

  VastaaPoista
 8. Otatko kuvii koskaan muusta ku itestäs?

  VastaaPoista
 9. unelmas? lempi blogis? mistä saat ns. inspiraatiota? tulevaisuuden suunnitelmat? lempi hajuvesi? lempi kynsilakka väri, lempi ruoka, lempi pivä ja no vaaikkaa..mikä on susta paras drinkki`? kalja ei ole vastaus hehe taino siis..jos kaljaa ei nyt lasketa :--> mäki voisin tehä tämmöse kysely homman, jos sinne jotaai tulis

  VastaaPoista
 10. Ootko kiinnostunut muodista? Luetko paljon? Jos luet niin kuka on sun lempi kirjailija? Mikä taas on hämäävin kirja mitä oot lukenut? Lempi elokuva tai elokuvat? Shoppailetko usein? Mistä ostat vaattees? Paljonko sulla on kenkiä? Voitko kertoa miten tehdään sellainen haava tai joku kasvoihin??

  VastaaPoista
 11. Kun kerroit vähän elämäntarinaas jonkin aikaa sitten ollees postaukses, sain siit sellaisen kuvan et olet omapäinen kapinallinen, suorasanainen ja rohkea, mut jotenkin muista postauksistas ja kuvistas paistaa ihan muuta; ajattelevainen, herkkä ja hieman ujo tyttö. Valaise mua, kumpi on oikeemmin?

  VastaaPoista
 12. mistä ostat yleensä kenkiä (nelly on varmaan yksi, mutta muita?) mikä sun kengänkoko on ja viimeisimpänä ja TÄRKEIMPÄNÄ millä nimimerkillä oot huuto.netissä ja laitatko sinne ikinä kenkiä <3 ___ <3

  löysin tän blogin eilen ja luin heti näköjään putkeen koko blogin... jeeeaaaaaaa!

  VastaaPoista
 13. bamsy, äwww! mukava että löysit ja kiva kuulla hihi!

  VastaaPoista