lauantaina, toukokuuta 8

17:27

Photobucket

Mä oon aika kyllästynyt noihin meidän roskiksiin. Oulunkylässä teki niinkun tuplasti paremmat löydöt, mutta tuolla tulee voittajaolo vaan sillon, kun näkee seiskan pilkistävän helsingin uutisten alta. Tosin, sekin olo vaihtuu itkupotkuraivareiksi, kun tajuaa että se on se saatanan sama helmikuun seiska, joka on pyörinyt siellä siitä lähtien kun ilmesty. BUUUUUU!

terveisin. roskisdyykkari siitä lähtien kun opin neljän raajan sijaan käyttämään kahta.

2 kommenttia:

 1. Meidän roskiksista ei löydy yleensä muuta kuin väärin lajiteltuja sattumia seasta. Muu on sitä samaa ilmaisjakelua, mitä meillekin tulee, kun ei raaski tilata lehtiä :D

  Kaikki sellaiset mestat, mistä lehtiä voisikin löytää, on joko lukittuja roskiksia tai niitä helvetin syviä, joista ei pysty kaivelemaan mitään ilman tikapuita.

  terveisin. toinen roskisten antiin tutustunut

  VastaaPoista
 2. hahaa! aivan, nimenomaan just sitä ilmaisjakelua... eniten mua tosin pistää vituttamaan ne lehdet (katsot), joista on oikein jaksettu repiä tilaaja tiedot pois..:D en voi käsittää kuinka.. ahdasmielisiä? jotkut voi olla. ja kyse on sentään pelkästään tv-ohjelmia sisältävistä lehdistä..

  oi! tosta tulikin mieleen, että pienenä oli maailman siisteintä pomppia semmosten isojen lehtiroskisten sisälle, ja majailla siellä ja tutkia mitä löytyy! sillon löyty vaikka mitä... voi niitä hyviä aikoja. heheh.

  VastaaPoista