sunnuntaina, maaliskuuta 14

i know that you want the candy?

Perjantai näytti tältä:
Photobucket

Hengailin yksin 3d luokassa kuvaamassa venäjän vihkoja. Haluan takaisin ala-asteelle, ja haluan ne saamarin steiner vihot takaisin! oli motivaatiokin ihan huipussaan kun sai (joutui) toteuttaa itseään vihon sivuilla. Ja arvosanastakin joku puolet koostui siitä vihosta! arvatkaa vaan oisko mun bilsan numero nyt kutonen eikä vitonen..

Hoidin pikkuveljeä koko päivän. Käytiin prismassa, kannoin kasseja melkein kuolemaan saakka, tehtiin tortilloja ja rahkaa ja käytiin piristävällä iltakävelyllä (hakemassa kengät postista..).

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Mulla saatto olla vielä eilen suuri aukko sivistyksessä (varsinkin jos asuu helsingin suunnalla). Kävin ensimmäistä kertaa elämässäni kaapelitehtaalla. Oli jotenkin tosi kiva olo koko päivän, mieliala ihan huipussaan!

Sunnuntai onkin sitten kaikessa sunnuntaisuudessaan sunnuntai (näin on..).

Photobucket

Mä muuten kävelisin ihan mielelläni pelkissä sukkahousuissa (jos se vaan ei olis niin kauhean törkeän näköistä). Ei siinä mitään, palloilenhan mä täälläkin (jopa bussipysäkillä) niissä tai yöhousuissa (ja iskän lenkkareissa). Mitään mukavampaa tuskin on (se saamarin perseen peitin (kutsutaan myös mm. hameeksi, paidaksi tai mekoksi) vaan tekee olon epämukavaks).

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Tän päivän aktiviteetti tulikin sitten tossa ylhäällä.

2 kommenttia:

  1. Ai kuinka mukavia vaatteita.. minäkin tykkään tuollaisista lyhyistä mekoista, tai niistä "perseenpeittimistä", mutta äitini ei.. hirveä huuto alkaa kun näkee minut tuollaisissa että noin et kyllä lähde. kuinka sun äitisi suhtautuu tuohon? minusta todella nättiä :)

    VastaaPoista
  2. oi kiitos vaan! no hehe.. kyllä mä oon tässä jo muutaman vuoden kuullu vähintään joka toinen päivä että "taas toi sun tyttäres lähtee ilman housuja..." :) mut eipä sen kummemmin!

    VastaaPoista