perjantaina, helmikuuta 19

old good times - or something

Tässä on jotain esimakua tulevasta. Ei kuitenkaan vielä mitään verrattuna siihen, että mitä on tulossa. Sitten joskus. Kun olen täysin valmis siihen.

T. yhdeksäsluokkalainen pieni räsätukka.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Saattaa olla vähän ikävä esimerkiksi matikantunteja ja vanhaa kunnon C-koulun meininkiä.

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Mä toistan vielä, että nämä eivät todellakaan ole vielä mitään. Näytän varmaan ihan samalta nytkin, vaikka aikaa onkin vierähtänyt... muutamia vuosia! Oikeastaan ihan vähän vain, mutta se tuntuu lähes ikuisuudelta.

Te jotkut halusitte punatukkakuvia, mutta niin kuin sanottua, en ole vielä täysin valmis räjäyttämään.. no vaikka pankkia (jos lähdetään tälle kliseiselle linjalle)! On kuitenkin yksi kuva, jonka näytän aina, jos joku haluaa nähdä jotain menneisyydestä, koska siihen mä olen henkisesti valmis. Siinä ei roiku huiveja ja hakaneuloja, eikä takki ole täynnä pinssejä. HEHE. Nyt on vähän kiire, joten heippa ja kivaa viikonloppua (ja hiihtolomaa)!

Photobucket

Ps. Nyt heräsi pieni kysymys itselleni.. kuinka vitun monta vuotta mä olen OIKEASTI raahannut tuota samaa laukunrähjää kädessäni???

5 kommenttia:

 1. Sulla on nätti hymy :)

  VastaaPoista
 2. kiiitos :)! mutta valitettavasti etuhampaat on niin vinksallaan, että se hymy kärsii siitä :D heh!

  VastaaPoista
 3. Ennen näytit valokuvailevan enemmän..

  VastaaPoista
 4. Voi että, mä niin muistan sut tollasena!:--D Tollon me oltiin kirjekavereita, hihi!

  VastaaPoista
 5. Anonyymi, kyllä, näin on. Sen pitäisi kuitenkin olla multa itseltäni vaan pois. Pakko sanoa, mutta aika tyhjää täynnä tuo kommenttisi.. aika moni ihminen on ennen tehnyt vaikka mitä enemmän, mitä nykyhetkessä. :)

  mutta ihan vaan kuvailemattomuuteen yleisesti: objektiivini on ollut jo aika kauan rikki - yksi syy. jokaiseen kuvausreissuun tarvitsen pyörää - ja hyvä jos siitä on muutakin kuin sarvet näkyneet tämän talven aikana (toinen syy).

  Ida, hihii!:D siitäkin näyttäs olevan jo niiiin kauan aikaa!

  VastaaPoista