lauantaina, marraskuuta 21

saturday night and boring

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Mua stressaa aivan helvetisti tuleva kuukausi. Luulen, että itse saatana on ensimmäiset 24 päivää valloillaan, ja 25 päivä saapuu itse jumala kertomaan, että kaikki on ohi ja the end. Lyhyt tarina jne.

Photobucket
Photobucket

3 kommenttia:

 1. Aivan ihana tuo valkoinen hame/mekko! mistä olet tuollaisen aarteen napannut? ja toinenkin kysymys, mulla on suunnilleen saman pituiset hiukset kuin sinulla sekä samanlainen otsatukka, mutta en mitenkään saa niitä näyttämään samalta kuin sinulla esim. neljännessä kuvassa. omani ovat aina niin lässähtäneet. mitä sä niille teet? <3

  VastaaPoista
 2. Anonyymi, nappasin sen äitini vaatekaapista... taitaa olla oikealta nimeltään alushame:D!

  hmm.. nyt mä menin leikkaamaan tämän ruoskan lyhyeksi, mutta.. mun hiuksistahan ei siis saa suoria tekemälläkään, ja nyt nää vasta onkin aivan tajuttoman karsea pallo kun näytin saksia aika raa'alla kädellä, heh. mulla on aivan käsittämättömän paksujen hiusten lisäksi vielä aivan käsittämättömän huono (paska) hiuslaatu (jonka olen itse turmellut), joka saa tämän suurimmaksi osaksi tämmöiseksi kuin se nyt on.

  MUTTA! hiuslakka on se aarre mitä hiukseni kovin rakastavat (luulisin kylläkin että inhoavat). en tiedä mitä sinä olet yrittänyt tehdä, mutta jos esim pieni tupeeraus (tuuhennus) ja hiuslakka eivät auta niin älä ainakaan turvaudu siihen viimeisimpään oljenkorteen; hiusten raspiksi tekemiseen (as i).

  oonpas taas vitsikkäällä tuulella... :( ja <3!

  I am citizen, kiitos:)!

  VastaaPoista