perjantaina, marraskuuta 13

momma, i'm a communist

Mä selasin mun vanhoja kuvia ja nyt mua suoraan sanoen vituttaa. Onko musta tullut vanha? Miks mulla ei enää oo kivat hiukset? Miks mun naama ei oo enää yhtä kiva? Miks en osaa enää meikata? Miks mä en osaa enää pukeutua? Missä mun kaikki vaatteet on? Miksen osaa enää yhdistellä mitään? Miks rämmin vaan jossain kauhtuneessa kämäsessä mustassa paidassa ja miks mun hiukset on nykyään niin rumat?

Mä en koskaan kehu itseäni, mut nyt on kyllä pakko sanoa, että olin mä ennen aivan helvetisti nätimpi!!!! Tän viikonlopun aikana mä kaivan vaikka cosimo rizzuton paatuneesta hanurista sen vanhan rosetan takaisin, ja sillä aikaa mä annan kaikkien kärsiä jälleen vanhoista kuvista.... joita on tosin täälläkin jo näkynyt... no, ei sentään ihan jokaista! Nämä eivät ole mitään parhaimpia paloja, mutta oli mulla tuolloin ainakin vielä innostusta ja kiinnostusta! Ja on mulla helvetti soikoon tästä eteenpäinkin. Kyllä mä vielä itselleni näytän. Vaikka jo heti huomenna.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucket
(nää kaks alimmaista on aivan todella vanhoja.. ainakin mun mittakaavassa!)

Saitteko jo yliannostuksen vanhoista kuvista???
Nyt ois vähintäänkin sitten sinne klinikalle soitto..

Photobucket
Photobucket
Photobucket
(tässä kuvassa en välttämättä oo ollut kauneimmillani... missään muodossa..)

Photobucket

Ps. Capri on mun lempisarja. Eikä tää ollut mikään huono vitsi.
PPs. Mä keksin ratkaisun! Mun naama on nykyään pelkkää kuivaa lastua ja hiukset on kasvanu aikoja sitten ulos "mallistaan".... johan sytyttää hitaasti...
PPPS. Mut mikä tätä otsatukkaa oikein vaivaa!?!?
pppps. Millanenkohan jakaus mulla on ennen ollut........ ei varmaan mitään, luulisin.
ppppps. Lupaan mennä nukkumaan. Ja lupaan myös olla vilkaisematta tätä merkintää about ikinä.

6 kommenttia:

 1. hei saadaanko kuvia punahiuksisesta rokkarirosetasta? :---) ois niiiii kiva nähdä niitä pitkästä aikaa 8) thx in advance ja sillee!

  VastaaPoista
 2. Kuka sie olet!!!:D hahhaa, mua alko vähän hymyilyttämään.. suurin osa niistä ajoista (kuvina) on mennyt vanhan tietokoneen mukana jonnekkin kauas pois, mutta jos tarpeeks kaivan niin enköhän saa jostain puristettua muutaman... kuvan. jos uskallan.

  nimenomaan jos uskallan.

  no mie yritän!

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä oot kyllä yhä nätti :) Miten sä muuten pysyt noin hoikkana?

  VastaaPoista
 4. hihii kiitos:)! mut tää onkin varmaan vaan lähinnä oma näkemys omasta ulkonäöstä ja sen muutoksesta.. kun oon nykyään aina niin kärsineen näkönen:D! voiskohan johtua esim väärästä meikkivoiteesta (jota mulla ei siis ole..).

  mä en tiedä. en oo lihonnut suuntaan enkä toiseen muutamaan vuoteen, vaikka mun syömistottumukset on todella epäterveelliset (paljon suolaa ja rasvaa, en syö koskaan mitään terveellistä). mut mä luulen, että jos hyvin käy niin tää kaikki kostautuu muutaman vuoden sisällä:D! ei tääkään voi loputtomiin kestää..

  kauhee romaani hehe!

  VastaaPoista
 5. vastaus: yks stalkkeri vain joka muistaa sut punahiuksisena pörröpäänä :---))
  ja kyllä sä uskallat! ei kukaa tuu puree sua ;3

  VastaaPoista
 6. oioioi! aika hauskaa:D hehe.
  ...ehkä mä purenki itteeni C;

  VastaaPoista