maanantaina, marraskuuta 23

I WONDER WHY

Päätin tehdä tämän supertylsän ja jokapuolella pyörivän kyselyn. Nauttikaa siis pisteiden viljelemisestä ja vastauksista, jotka ovat suoraan luokkaa booring.

1. Kolme viimeistä ostostani: sipsejä, fazerina ja salmiakkia... tähänkö ne rahat aina menee?

2. Isoin julkkis, jonka puhelinnumero löytyy kännykästäni: no mun isäni tietysti. ainakin naisten keskuudessa (kuulemma) tuntuu olevan aikamoinen julkisuuden henkilö. hehe.

Photobucket
Photobucket

3. Viimeksi googlasin: ei kyllä mitään muistikuvaa.

4. Kaikkien aikojen huonoin ostokseni on ollut: about ...70% hankinnoista?

5. Käsilaukussani on: kirja, perus tarpeet (lompakko, kännykkä, matkakortti, ketä kiinnostaa?), roskia jne.

6. Suosikkikatuni koko maailmassa on: helsingistä sanoisin vaikkapa siltavoudintien (i wonder why).

Photobucket
Photobucket

7. Tyypillisin asuni tällä hetkellä on: yleensä jotain hyvin mukavaa ja jotain todella epämukavaa samaan aikaan. sukkahousut ja ensimmäinen niiden kanssa "soveltuva" vaate. joo ja joku ötökkä roikkumassa hiuksista.

8. Hienoin/kallein ostokseni on: kallein........ kamera.

9. Olen riippuvainen: yksin olemisesta, kodista, pikku ankasta, neidistä, KOULUSTA (hehe), sipseistä, kahvista ja naaman vääntelystä.

10. Tyylini kuvailtuna kolmella sanalla: musta, pallotukka ja lohkeileva naama (kai senkin voi luokitella tyyliin? eh).

Photobucket

11. Jos saisin loppuelämäni shoppailla vain yhdessä putiikissa: en paljoa missään putiikeissa käy. sanoisin, että EBAY, vaikka en tiedä täyttääkö se tuon kriteerin.

12. En ole ikinä ostanut mitään: kuinka pitkän listan tähän voi oikein kirjoittaa? NO, zarasta, topshopista, asokselta jne. Eikä sillä, että liiemmin löytyisi kiinnostustakaan..

13. Parhaat outlet-löydöt teen: heh!?

14. Jos saisin periä jonkun koko garderobin, valitsisin: edesmenneen edie sedgwickin.

15. Seuraava suuri hankintani on: suuri.. mun suuruuteni on jo kymmenen euron kengät plus vitun kalliit (about neljä euroa) postikulut. Joten, en oikein tiedä, että voiko mun hankintojani sanoa niin suuriksi.

Photobucket
Photobucket

16. Tyyli-ikonini on: jaa, ei ole.

17. Kenkävalikoimassani on: liikaa rikkinäisiä kenkiä..

18. Unelmieni laukku on: jos ihan rehellisiä ollaan, niin tähän ei löydy kiinnostusta edes sentin vertaa.

19. Käytän kuukaudessa vaate- yms. shoppailuun: ihan oikeasti.. mä en MUISTA, että koska oon viimeks astellut ihan oikeaan vaatekauppaan sisään? Varmaan kesällä vaasassa. Ja mä en osta nykyään enää muutenkaan ikinä mitään (paitsi kenkiä), joten sanotaan että rahaa tuollaiseen menee keskimäärin kuukaudessa se kymmenen euroa, muut rahat meneekin sitten ruokaan.

Photobucket
Photobucket

20. Verkossa shoppailen mieluiten: vähän joka puolella, mutta en osta mitään, ellei hinta ole tosi alhainen ja ellen saa äitiäni mukaan siihen, hehe.

21. Suosikkimuotiblogini on: löytyy kyllä muutamia, en jaksa alkaa luettelemaan tai jakelemaan kriteereitä siitä, mikä tekee blogista minun mielestäni hyvän.

22. Olen kauneimmillani: joinain aamuina kun olen kouluun lähdössä. Ihme kyllä, että se ulkomuoto on räjähtänyt ja lässähtänyt jo bussipysäkille saapuessa..

Photobucket

23. Makutuomarinani toimii: minä olen itse oman itseni herra.

24. Hiukseni ovat: kuolleet, pallot, rumat, liian päin vittua leikatut tällä hetkellä, ja muutenkin; en ole koskaan niihin tyytyväinen.

25. Toiveammattini on: miksei montaa asiaa voi tehdä samaan aikaan (fiilispohjalta siis) ja saada siltin elämiseen rahaa? haluan valokuvaajaksi, kirjailijaksi, taiteilijaelämää eläväksi tyhjätaskuksi (todennäköisin vaihtoehto, tuo viimeinen sana), journalistiksi, lastenkirjojen kuvittajaksi, teologiksi, psykologian maisteriksi ja mitä vielä? raamatun tutkijaksi...... kirjeenvaihtajaksi! sekä omakustantainen lehtikin olisi kiva.

Photobucket

2 kommenttia:

  1. Kiva tämä postaus.

    Olen seurannut blogiasi jo aika kauan ja haluan vain sanoa, että blogiasi on kiva. Hienoja kuvia. :)

    VastaaPoista