torstaina, marraskuuta 26

i used to love her, but i had to kill her

Photobucket

Näin! Nyt saa olla synkkämielinen, ja tuoda esille kaiken kaunan. Mitä on Kain ja Abel -syndrooma? Miten se liittyy tähän? Paljonkin! Koska se kuvastaa sisarkateutta and it is it what I want.

Photobucket
Photobucket

Jos olet ainoa lapsi, vastaa silti.
Jos olet hyvissä väleissä sisaruksiesi kanssa, kuvittele.
Jos (ja kun) et edes pystyisi tekemään näin, siirrä tunteet tyhjälle filmille ja mieti tilanne, jossa näin voisi käydä.

Photobucket
Photobucket

Tietäväthän kaikki Kainin ja Abelin tarinan? Kain tappaa veljensä Abelin kateudesta ja plaaplaa. Nyt, minä tarvitsen tilanteita, jossa nykyaikana joku voisi tehdä samoin (ei puhuta nyt kuitenkaan niin raa'asta asiasta, kuin tappamisesta, vaan vaikka.. hylkäämisestä). Mistä voisit olla niin kateellinen siskollesi tai veljellesi, että voisit lähteä melkein äärimmäisiin tekoihin? En usko, että nykyaikana kukaan enää kuitenkaan taistelisi sisaruksensa kanssa Jumalan suosiosta..

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Eli, toistetaan ja yksinkertaistetaan. Mikä saisi sinut olemaan kateellinen veljellesi tai siskollesi? Mikä olisi sellainen asia, joka saisi sinut häntä kohtaan niin kateelliseksi, että ns. kääntäisit selkänsä hänelle?

Photobucket

Mielikuvitusta niille, joilla ei ole sisaruksia, tai jotka eivät tunne minkäänlaista negatiivista säteilyä(? joo'o...) asiaa sisaruksiaan kohtaan! Tässä on rajana vain äärettömyys, ja jopa äärettömyyden ylitse saa, ja on suotavaa, mennä. Toivottavasti kysymykseni ymmärrettiin oikein, olen nimittäin suht hyvä sepittämään yksinkertaisetkin asiat liian pitkiksi.

Photobucket
Photobucket

Kuvat ovat vuodelta 2007.

4 kommenttia:

 1. Sellanen tilanne, jossa sisko tai veli pompottelisi meidän vanhempia rajusti niin, että kaikki kääntyy tämän omaksi eduksi. Tai vaikkapa niin, että saa kaiken puhuttua itselleen mitä vaan haluaa. Sisarus tajuaisi tilanteen, ei tekisi asialle mitään vaan pelkästeen nauttisi tilanteesta.

  Yleisesti myös vittumaisuus. Sisaruksiltaan kestää paljon, todella paljon, mutta jossain menee raja.

  Loppujen lopuksi kun kunnolla ajattelee, aika samanlaiset tilanteet saa karvat pystyyn on kyse sitten kavereista tai sisaruksista. Vittumaisuus, pettäminen, kaksinaamaisuus, epärehellisyys ja epäluotettavuus. Ihan noin vaan mm.

  Helposti sisaruksilleen kuitenkin antaa anteeksi melko pienetki asiat. Kuitenkaan niitä ei ehkä koskaan unohdeta, ja katkeruus ja kauna säilyy. Mä rupesin oikeesti nyt ihan hirveesti pohtimaan tätä juttua! Hirveen epäselvä vastaus siksi koska en oo itekkään nyt ihan perillä mun omista mielipiteistä.

  Toivottavasti on edes vähän apua!:)

  VastaaPoista
 2. Tuli mieleen, että jos vaikka vanhempani sanoisivat, että veljeni on minua kaikin puolin menestyneempi ja parempi ja toivotumpi ja aah enemmän kuin minä, tulisin ainakin tosi kateelliseksi/vihaiseksi. Mutta periaatteessa eihän se ole sitten veljeni vika jos vanhemmat tykkäävät hänestä enemmän, eli mun pitäisi hylätä vanhempani eikä häntä...

  Sitten tulee mieleen että veljeni alkais edustamaan kaikkea mitä vihaan eli tyyliin alkaisi narkkariksi, pedariksi, juopoksi yms ja sitten kun yrittäisin auttaa häntä, vaikka miten monta kertaa, hän ei ottaisi apua vastaan ja pilaisi elämänsä ja kaikkien läheistensä elämän. Tätä en kyllä voisi uskoa veljestäni mutta varmaan tämä olisi sellainen syy, jonka takia voisin hänet hylätä...

  VastaaPoista
 3. Vaikkapa se, että siskoni veisi poikaystäväni silloin kuin minä en huomaa enkä osaa aavistella mitään, tai muuten vaan silmitön epärehellisyys ja hävytön valehtelu.

  VastaaPoista
 4. oi, hienoja kuvia! harmi, etten noihin pohdintoihin osaa osallistua, koska mun sisko on nii täydellinen!<3

  VastaaPoista