keskiviikkona, marraskuuta 11

do you wanna help me?

Mä poden nyt pahanlaatusta jälkijunassa juoksemista, ja siks ajattelin pistää tälle kaamokselle stopin, ja raottaa vähän sitä jo aikoja sitten menneen junan ovea.

Mä tarvitsen nyt teidän apua, ja ihan kaikkien jotka vaan kynnelle kykenevät, muuten mä en saa päätöstyötä valmiiksi, muuten mä en edes ikinä tee sitä satoja ajatuksia pidemmälle. Sain postissa taloustutkimuksen, ja vastasin siihen, ja niin tylsää ja puuduttavaa kuin se olikin, niin mä sentään edustan nyt satoja muita ihmisiä vastauksillani. Haha.

En voi toteuttaa tätä mun ideaani päätöstyön suhteen, ellen saa vastauksia muualta kuin oman tunnekuohusen pääni sisältä. Kuinka moni on valmis vastaamaan kysymyksiin, jotka koskevat vanhaa testamenttia, mutta jotka mä haluan nykyaikaistaa? Kuinka moni pystyy vähän miettimään raamattua ja nykyaikaistaa sen ajatukset ja vastata kuin kaikki se tapahtuisi nyt? Mä luulen, että ihan jokainen.

Muutama ikuisuuksien takainen kuva tähän melkein loppuun;
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Niinjoo! Mä tarvitsen innostusta, kiinnostusta ja sähköpostiosoitteita!
Ja ennen kaikkea apua.

4 kommenttia:

 1. minä! lähetän sulle sähköpostia!

  ps. ihania kuvia <3___<3

  VastaaPoista
 2. En heti tajunnut mitä pyydät, mutta voin auttaa, sendi mailia tomem94@hotmail.com :)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi, ii! kivaa! ja kiitos<3

  Iris, mun on pakko sanoa etten ihan heti itsekkään tajua, että mitä oikein haen tolla mun kirjotuksellani... oon vaan hyvä vääntämään kaikkia asioita ja piilottamaan sen oleellisen kaiken taakse :D mutta jee kiitos!

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista