maanantaina, toukokuuta 4

totaalinen turhautuminen

Ei oo mikään freesein olo. Väsyttää perkeleesti ja päivän saldo on taas tasan _vitun_ nolla. Tein aikataulun itselleni tälle viikolle, mutta no way... mitään en ole tehnyt, en edes vilkaissut sitä, koska muuten raaka totuus iskisi vastenmielisesti päin kasvoja.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Mä en pääse tästä ikuisesta pukeutumis- ja ulkonäkökriisistä ikinä eroon. Päivisin tekisi mieli itkeä ja hajottaa naama peilin kohdalta, jos sinne tajuaa vilkaista. Miksi taas näin rumat vaatteet? Miksi mikään ei näytä enää hyvältä? Miksi mun tukka on tälläinen yli kasvanut mike monroe...? Miks mun kriisit kestää aina puoli vuotta + puoli vuotta? Miksi mua ei kiinnosta mun synttärit (jotka on ensi viikolla)? No siihenhän multa sentään löytyy vastaus! Mua on alkanut vaan masentamaan koko synttärit ja asenne on lähinnä aasinperse niitä kohtaan, koska mun mielestä mun olis oikeus touhottaa niistä. Mä en tosin tee niin. Fiilikset meni jo kauan sitten. Ja hei, ihan tosi, en mä halua synttärilahjaa, joka on väkisin ostettu. Itseasiassa, mä en tarvitsisi lahjoja lainkaan (paitsi vanhemmilta ofcourse heh heh). Mä en ole muutenkaan se joka vinkuu lahjojen perään, mun ahneus liikkuu viivalla sipsit sipsit ja sipsit ja siihen se luojan kiitos jääkin. Oon tasan niitä ihmisiä, jotka antaa mieluummin kuin ottaa (JOO JOO).

Photobucket

Photobucket

Sitäpaitsi, mä en näe enää tulevaisuutta muuta kun kukkasten kuvaajana tai kirkkohistorian tutkijana. Propsit kotiin ja onnittelut!

3 kommenttia:

 1. voin sanoa että mun mielestä oot upea, hiukses ja vaatteet mukaanlukien! sä vaan yksinkertaisesti saat kaiken näyttämään niin kivalta! ootan aina uutta postausta innolla ja tykkään blogistas ja ulkomuodostasi tosi paljon! toivottavasti piristi edes vähän :)

  VastaaPoista
 2. samoja fiiliksiä mulla. usein.
  ennen mun oli kamalan vaikea hyväksyä oma naamani ja julkisilla paikoilla hengaaminenkin hävetti, koska vihasin niin paljon kasvojani. nyt oon paljon enemmän sinut itseni oman naamani ja kroppani kanssa, mutta huonoksi mä silti tota itseluottamustani sanoisin.

  sä olet kaunis, joten ihan turhaan tuskailet ulkonäköjuttujen kanssa! :>

  ihana mekko sulla noissa kuvissa! mistäs mahtais olla ostettu? <;

  VastaaPoista
 3. hm, mullakin on kauheeta angstia aina välillä oman naaman, vaatekaapin ja hiusten suhteen. maailmasta ei löydy varmaan yhtään ainutta naista, joka ois aina tyytyväinen ulkonäköönsä! mut musta sä oot hirmu sievä ja oon kade noista sun ihanista vaatteista! :-)

  VastaaPoista