maanantaina, joulukuuta 15

..."ja kirjoitin asiallisen kuuloista paskaa paljon"

(Ja tämänkin tein jo about viikko sitten..)
Paljastan nyt 10 totuutta itsestäni.
1. Mä inhoan olla huomion keskipisteenä, ihan totta. Jos yli kaksi silmäparia tuijottaa, niin kokemus on kaikkea muuta kuin miellyttävä. Ärsyke on tuijotus ja reaktio ahdistuneisuus!

2. Oon hyvin dramaattinen ihminen. Mä saan aikaiseksi jopa pienistä vääristä sanavalinnoista - tai yksityiskohdista - draamaa (todellisuudessa; kaikesta), ja luulen lähinnä että kaikki pienet virheet ja asiat kohdistuu muhunu itseeni negatiivisesti.

3. Olen todella itsekriittinen. Mulle ei kelpaa mikä tahansa, mitä teen tai mitä saan aikaseksi. Mä voin kuvistunnilla hinkata jostain työstä cm x cm palasta monta tuntia, jos sävy taittuu jossain valossa hieman väärin. Mulle ei kelpaa myöskään kuin about yksi kuva tuhannesta mitä otan, ja tunnen oloni todella huonoksi jos palautan kiireessä tehdyn koulutyön, ja kokemus onnistumisesta on sellainen plusmiinusnolla ja kaikki on perseestä.

4. Jätän asiat yleensä viime tippaan. Mutta sitten kun alan tekemään jotain, niin kanssa teen sen - ja kunnolla -, ainoa seikka yleensä on vain vasten kasvoja iskevä ajanpuute, ja sen jälkeen v*tuttaa, kun en tehnytkään asiaa aikaisemmin (jotta siitä olisi tullut parempi), vaikka aikaa ja kiinnostusta olisikin ollut. Sama kokeisiin lukemisessa..

5. Mä olen naiivi ja realistinen, naiivi realismi. Ajattelen asioita ns. "arkijärjen" mukaan, miten ne ovat, mitä on, eikä mitä voisi olla. Todellisuus on siis vain tiukka fakta, eikä sille voi mitään. Tietysti ihminen unelmoi. Mun unelmoinnit siltin tosin loppuu todellisuuden kohtaamiseen ja asian perinpohjaseen ajatteluun.

6. Mulla ei ole itsetuntoa, eikä -luottamusta (ei edes muita kohtaan). Itseluottamuksen puute on kaikkein suurin.

7. Mä oon herkkä. Yksikin väärä sana, ja naps, se on sitten kaula poikki ja huulten tärinää, sekä kyynelten pidättämistä. Mä tunnen itseni huonoksi, ja kuulen liian usein suoraan itsetuntoon kolahtavia ns. "läppiä", jotka on vitun pahoja viiltoja suoraan sydämeen. Otan siis itseeni lähes kaiken.

8. Mä INHOAN ihmisiä, jotka väheksyy toisia, eikä pidä mitään paikkansapitävänä, mitä toinen sanoo, vaan nauraa vaan räkäsesti ja sanoo esim. "niin niin" tai "seli seli". Jos sanon jotain, oon tehnyt jotain, oon havainnut jonkun asian, tiedän jotain, saan palkkioksi pilkallista naurua, ja se vasta on vitun kivaa se. Musta on aivan hirveää selittää ihmisille, jotka oon tuntenut kauan, enää yhtään mitään, koska en saa koskaan mitään ns. "hyvää" osakseni, ja kaikkein yleisin reaktio on se, että mua ei uskota (koska siis niinq se ei oo OMA kokemus/tieto/whatever, ei muiden teot oo oikeit tai vittu varsinkaan PAIKKANSAPITÄVIÄ!1). Esim. mä en tajua miksi mun koulunkäyntiä väheksytään niin saatanasti, vaikka mä yritän tehdä kaikki asiat, en oo tippunu kursseilta, käyn kaikissa kokeissa (vaikka lukeminen olis täys nolla, aina voi yrittää), tunnen vitun huonoa omatuntoa sometimes koulusuoriutumisen suhteen, ja yritän korjaan asian, mutta siltin oon täyspaska =). Tollasissa tilanteissa tekis mieli itkeä potkia ja raivota, ja huutaa, että mulle ei tulla valittamaan mistään koulussa, mua kehutaan joskus, mua ei heitetä tunneilta, mulle sanotaan tosi harvoin että ole hiljaa, mä otan itse selvää asioita, mua ei oo pyydetty käymään opolla huonon koulumenestyksen suhteen tai kurssien puuttumisen takia, niin että mikä helvetti on ongelman nimi? Se, että kyseessä oon minä vai? Kiitos, haluaisin tietää. Toikin tiputtaa itsetuntoa ihan kiitettävästi.

9. Mä tykkään sanoa asioita pidemmän kaavan mukaan, olin sitten täysin väärässä tai en. Mä tykkään selittää pitkästi mielipiteitäni. Mä myös tykkään riitatilanteissa (tai kinaamisessa, miten vaan) selittää tarkkaan kaikki asiat halki, kertoa miksi, miksi ja miksi, ja mitä voi parantaa, ja mikä on kuitenkin hyvää ja miksi tälläinen tilanne kehkeytyi, mutta enpä siltin oo vielä koskaan riidellyt kehittävästi. Vastaukset on yleensä; ": D", "rauhotu" tai ":-------D", että kiitos kiinnostuksesta!

10. Tää ei oo mikään tilitys, vaikka niin mulle luultavasti sanottaisiin. Viimeiseksi voisin sanoa, että oon hyvä (edes jossakin noiden muiden jälkeen, heh heh) sijoittamaan asioita oikeisiin kohtiin, näpertelemään pikkujuttuja ja sommittelemaan ...kai?

Photobucket

Photobucket

Photobucket
sain yksi päivä postia!

Photobucket

Photobucket

Photobucket

9 kommenttia:

 1. Voi, kuulostat muutamalta kohdalta ihan minulta! Olet niin suloinen<3

  VastaaPoista
 2. oih!<3 mukavaa:D ja kiitän, vaikka tuosta olenkin erimieltä!

  VastaaPoista
 3. ää sulla on aina ihan sairaan hienoja kuvia sun blogissa. O_O

  VastaaPoista
 4. kuulostaa pari noista iha tutulta :D varsinki toi ensimmäinen, hyi :s ps ihania kuvia<3

  VastaaPoista
 5. harMonica, oi kiitos!:)
  linda sofia, jep, se on kammottavaa :/ ja kiitos!

  VastaaPoista
 6. SÄ OLET USKOMATON ! siis aa, sinä koko tyttö oot ihan fodskf en tiiä miten sanoisin, sun tyyli on aivan ihana ja noi kuvat on iha sika upeita !

  VastaaPoista
 7. a-aapua! en voi muutakun kiittää ihan tuhottoman paljon! saipas hyvälle tuulelle, heh (:

  VastaaPoista
 8. Millainen kamera sulla on? :D aivan sika upeita kuvia! Ja tyylis on kans uskomaton!

  VastaaPoista
 9. ooo kiitos! :o mulla on nikon d50, joka on tosin tällä hetkellä ehkä tullut tiensä päähän... surkee fiilis byhyy :(

  VastaaPoista