lauantaina, lokakuuta 4

La troisième semaine je t'ai confié tous mes secrets

Mun lauantait kulkee näköjään samaa kaavaa, käsi kädessä ja jalat unohtuneena. Turhaudun aamulla (tänään aamuapalaksi söin (join) appelsiini persikka smoothien ja kahvia), lähden pyörällä tuohon samaiseen metsänplänttiin kuvailemaan, katson naama irveellä koneelta ottamiani kuvia (kiljaisen luultavasti järkytyksestä, koska naama on kuin haukalla, ja vain 10% kuvista kelpaa), muokkaan ne (jos jaksan), tallennan (jos jaksan), ja jatkan turhautumista. Parin tunnin päästä pääsen ehkä liikkumaan johonkin suuntaan ja sitten seilaankin edestakas, enkä luultavasti tee mitään mitä itse haluaisin. Tänään poikkean kaavasta sen verran, että mun on pakko saada irtokarkkeja. Kookossuklaata ja paljon kaikkea ällöttävää! Nam.---------------------------------------------------------

No tämähän jäi eilen luonnokseksi. Näköjään. Enkä saanut irtokarkkeja, mutta tänään mun on pakko saada haalittua niitä iso kasa (jos tililläni on yhtään rahaa, jota vähän epäilen. hemmetin opintotuki, kun tulet vasta huomenna. no, onhan mulla euro sentään hiluina taskussa). Mun tekisi aivan älyttömän paljon mieli lähteä ulos, jonkun kaverin kanssa kuvailemaan ja juomaan vadelma limonaadia. Tekisi mieli laittaa pipo ja paksu kaulahuivi, mutta en omista sopivaa pipoa, tai kaulahuivia. Ehkä mä sit vaan kärsin rumana ikuisen tukkakriisini kanssa. Yh!

Menen hakemaan kupin kahvia, tiskaan, sutaisen naamani ihmisen näköiseksi ja lähden johonkin (vaikka sitten yksin, joka on tosin aika normaalia. heh.) HeiPa!

2 kommenttia:

  1. ihana tyyli ja tykkään noista kuvista iha sikana. pääset mun lemppareihin.<3

    VastaaPoista