torstaina, helmikuuta 7

SMILING DOESN'T ALWAYS MEAN YOU'RE HAPPY. SOMETIMES, IT SIMPLY MEANS THAT YOU ARE A STRONG PERSON

Photobucket
Photobucket

Milloin aloit käyttämään korkkareita?
En tarkalleen ottaen muista. Veikkaisin että siinä ysiluokalla aloin venkslaamaan matalampien korkojen kanssa ja joskus 17-vuotiaana ostin ensimmäiset korkeat korkoni. Ne oli silloin sen 9cm. Kävelin pilvissä.

Voisitko joskus tehdä meikkauspostauksen+postauksen poikaystävästäsi?
Ensimmäistä voin harkita siinä tapauksessa, että ihmiset saisivat tietää mitä ainakaan ei kuulu tehdä. Voin yrittää!:) Ja poikaystävä ei varmaan ilahtuisi moisesta, buhuu. Ja surunaama.

Et ikinä kerro kavereistasi, onko sinulla yhtään?
Hah. Ei ole. Muutama. Ja ne ovatkin sitten niitä tosi hyviä ystäviä. Ihan kaverikavereita mulla ei kai niinkään ole. Pari kappaletta ehkäpä. En pahastu uusiin ihmisiin tutustumisesta, ottakaa yhteyttä!

Kauanko olet polttanut tupakkaa?
Sanon vain että liian kauan.


Pahin pelkosi?
Etanat. Hyi.
Varmaan se perus että jäisi kokonaan yksin. Ja kipua pelkään myös ihan hulluna, siis aivan sairaasti. Ja myös sitä, että jollekkin läheiselle tapahtuu jotain kamalaa. Tässä kohtaa pitää koputtaa puuta ainakin tunnin verran. Putkeen.

Photobucket
Niihin pelkoihin liittyen... en oo eläissäni pelännyt mitään niin paljoa kuin tuota naamaria (seinällä). Mun ehdottomasti pahin painajainen koskaan liittyy myös tuohon kyseiseen kapistukseen, jota ei luojan kiitos turusta muuton jälkeen enää näkynyt. 

Lapsuutesi ensimmäinen suuri idoli?
Hmm. Gladiaattorit? Olin kuulemma ainakin fani. Ensimmäinen tosin, jonka itse muistan, oli spice girls ja siitä paras Mel C.

Oot noin kaunis niin onko sulla ikinä ruma-olo?
ON. En oo ollenkaan varma omasta ulkonäöstä..

Paljon käytät rahaa vaatteisiin kuussa?
Öö... riippuu varmaan rahatilanteesta. Nollasta eurosta maksimissaan sataseen. Ja sekin sisältää silloin enimmäkseen varmaan alusvaatteita ja sukkiksia.

Mitä hiustuotteita käytät?
Aivan sairaasti kaikkea. Varsinkin silloin jos ei ole enää hiusväripaketista tullutta hoitoainetta jäljellä! Hopeashampoo, hopeahiusnaamio, paul mitchellin super skinny serum (poikaystävän, en tiedä mitä tekisin ilman tätä) ja lämpösuoja on ne vakiot. Välillä myös jotain toista kiiltoseerumia ja hopeasuihketta. Jos on hiuksiin jätettävää hoitoainetta niin sekin on plussaa! Ja pakko muuten mainita että pantenen hiusnaamio värjätyille hiuksille on ihan SUPER HYVÄÄ! Pitäisi ostaa uusi. Enkä siis kaikkea tunge kerralla hiuksiini (enpä), vaikka se testattu joskus onkin... Ja hiuslakkaa aivan sairaasti. Kuivashampootakin joskus. Hiuspuuteria harvoin. Oon tässä blondina olon aikan löytänyt hiustuotteiden hienouden..

Käytkö kampaajalla vai leikkaatko ite?
En käy koskaan kampaajalla. Se voisi olla tosin ihan fiksua varsinkin näiden lyhkästen hiusten kanssa! Leikkaan siis aina itse ja ekaa kertaa elämässäni olen kokenut sen suhteen ongelmia. Hah. Kerrostus oli vaan niin super helppoa, mutta nyt kun ei halua sitä niin elämä onkin sata kertaa vaikeampaa. Niiden saksien kanssa.

Mietitkö paljon sun asuja vai onks sulla vaan hyvä tyylitaju? 
Rehellisesti.. en yhtään. Päätän mielessäni sen haluanko pukea sukkahousut vai housut ja sen jälkeen tungetaan käsi kaappiin ja toivotaan parasta.. Mun asuissa pyörii ehkä tämän takia AINA ne täsmälleen samat vaatekappaleet. Näköjään sillä sokkopelilläkin onnistuu siis :).

Kuinka pitkä olet?
Sen jotain 160cm.

Mikä on paras tunne/fiilis?
Se kun huomaa että joku välittää ihan hirveästi. Rakkaus. 

Mitä kuuluu?
Väsynyttä tällä hetkellä! Pian voisi tehdä ruokaa ja ehkä kokeilla kuntopyörää. Vedin tosin jollain pilatesvideolla ruumiini ihan tappokuolleeksi. Hah. 

Kerro arjestasi?
Siinä ei ole tällä hetkellä oikeastaan mitään kerrottavaa. Perus rutiinikaavaa mennään. Herätään ja pestään hampaat. Juodaan kahvia. Haaveillaan. Haaveillaan. Ja haaveillaan. Etsitään asiaa joka poistaisi pahimman rutiinin!

Photobucket

Milloin ensimmäinen kunnon kamera? 
Ostin riparin jälkeen ensimmäisen järkkärini. Minkä ikäisiä silloin ollaan? Viisitoista?

Harrastukset?
No oman lärvin kuvaaminen. Pidän myös kirjoittamista harrastuksenani, kunhan se vain palaisi takaisin jäistä! Mun kirja kärsii. Ja tässä näin pikkuhiljaa ajattelin myös saada liikkumisen osaksi harrastuksiani. Oon jo vetänyt parit aloittelijankotipilatessessiot enkä oo ikinä ennen ollut yhtä paskana. Kuntopyörällä yhteen jaksoon polkeminen kymmenen minuuttia on tuskan ja työn takana. Kyllä se tästä lähtee!

Parasta elämässä? paskinta elämässä?
Parasta elämässä on ympärillä olevat ihmiset, onnellisuus ja mahdollisuudet, joihin pitäisi vain osata tarttua (listaa voisi varmaan jatkaa enemmänkin). Paskinta taas on mm. kaikki.. epäonnistuminen.

Mitä kieliä osaat?
Suomea. Englantia osaan lukea, mutta en kirjoittaa tai kuunnella. Ruotsi taas oli yksi parhaimmista numeroista koulussa - vaikka en osaa sitä sanaakaan. Ja mun lemppari.. SAKSA. Luin sitä melkein kolmetoista vuotta! Ekasta luokasta lähtien. Käteen ei jäänyt mitään! Pitkän mietinnän jälkeen osaan tasan tarkkaan sen minkä jokaikinen muukin: Ich liebe dich. That's it. Mulla saatto olla koulussa joku paha asennevamma kielien opiskeluun ja koska kiinnostus puuttui silloin, on siitä kärsittävä myöhemmin. Vituttaaaaaaa.

Missä bändissä sun poikaystävä soittaa?
Scene D' Chryme. 

Osaatko ite soittaa mitään?
Nokkahuilulla titanicin. Tosin sekin on nykyään ruosteessa. Pianolla taas menee jänis istui maassa ja pieni nokipoika! Hullut taidot.

Mikä on sun lempiväri?
Musta on parasta ja salmiakki. Myös violetti on ihana ja tummansininen. Vaaleanpunainen ja pinkki taas ovat aina söpöjä.

Entä lempibändi/artisti?
Öö. Joskus kolme vuotta sitten olisin vastannut että the knife ja ladytron. Sitä ennen mötley crüen ja jonkun hurmaavana punkkibändin, jonka nimeä en edes ekan kerran jälkeen muistaisi. Itseasiassa jossain vaiheessa vastaus olisi voinut olla myös edu kehäkettunen. Nyt sanon että Erin on ihana. Koska se on ainoa johon olen moneen vuoteen tutustunut. Suomipop ja iskelmä radiokanavista!

Millasista baareista tykkäät?
Sellasista hiljasista pubeista. Tai räkälöistä. Ihan sama. Kunhan se on paikka jossa pointtina on ihan vaan istua! 

Osaatko tanssia? Löytääkö sut tanssilattialta jos lähet ulos?
Joo. Mut löytää niin kaukaa tanssilattiaa kuin ikinä vain on mahdollista. 

Minkäväriset sun hiukset oikeesti on?
Jollain neljännellä luokalla ne oli vielä ns. maantienharmaat. Sen jälkeen (mitä viidennellä luokalla tapahtui? mitään muistikuvaa) ei ole näkynyt. Mun juurikasvu on kuitenkin ihan supertummaa! Tai sit se vaan sattuu näyttämään siltä.

Voitko tehä postauksen sun kämpästä? 
Sit ku Jumala päättää että tämä kämppä ansaitsee paremman lattian. Muovimatto on anaalista! Heti kun saan hankittua tänne mattoja ja hakattua taulut seinille niin lupaan tehdä!

Photobucket
Otin itsestäni kuvia itselaukaisimella jo vuonna ennen digikameroita. Voin kertoa että noita kuvia odottaessa jännitti että mitä sieltä filmiltä oikein paljastuu! Kuvausmeikit on edelleen ihan samaa luokkaa..

Tykkäätkö lukea? Mikä on sun lempikirja?

RAKASTAN. Bussissa istuminen on myös maailman parhainta kirjan kanssa. Lempikirjaa en tiedä, mutta Paulo Coelhon 11 minuuttia on ihana. Myöskin Kani nimeltä jumala vaikuttaa lempikirja ainekselta.

Mikä oli sun paras numero peruskoulun päättötodistuksessa? Entä lukion?
Taidehistoria ja kuvis olivat kummatkin kymppejä. Lukiossa taas uskonto, kuvis, psykologia ja ruotsi (ja muut numerot mahdollisesti vitosia..).

Suosikki vaatekappale? 
Apua. Ei tuu mieleen mitään ihan lempparia? Kaikki suosikit on kadonnut! Nahkahousut nyt kuitenkin näyttää aina hyvältä, joten ne!

Eikun mitä mä selitän. Äitini tekemät lammasyöhousut jotka sain joululahjaksi!!!!!!! Parempaa vaatetta EI OLE.

Suosikki kenkäpari?

Mukavin kenkäpari hajosi. Sanotaan sit vaikka että nuo mun kolmoset! Jotka on valitettavasti jäähyllä talven takia :(

Photobucket
Photobucket


Suosikki vaatemerkki, suunnittelija etc? :---D
Mä en tiedä mutta oon sulaa vahaa lindexin ja kappahlin lastenosastojen kanssa.. Kaikki vaatteet on mistä lie perus ketjuliikkeestä napattuja, joten ei oo kai mitään vaatemerkkiä ylitse muiden! Ehkä vielä jonain päivänä :). Suunnittelija ofc mun äitini Sanna Hopiavuori. Sit kun kasvan tästä minihameiästä niin pukeudun pelkästään äitini vaatteisiin!

Suosikki elokuva-genresi?
Psykologiset trillerit. Tai draama, se on aika laaja. Harry Potter (eiks se oo oma genrensä).

Koetko olevasi enemmän tunne- vai järki-ihminen?
Mä en tiedä. Haluaisin olla ehkä tunneihminen, mutta en kuitenkaan ole. 

Suosikki kirjailijasi?

Vastaan että Paulo Coelho. Sen takia että olen lukenut häneltä enemmänkin kuin yhden kirjan. Camilla Läckberg on myös kahlattu läpi, mutta ei ole suosikkisuosikki. En ole perehtynyt oikein kenenkään tuotantoon erityisesti, paitsi tietysti noiden kahden. Enkä rehellisesti edes muista mitä ja keneltä olen lukenut. Se on harmi.

Tykkäätkö laittaa ruokaa itse vai käydä mielummin ulkona syömässä?
En mä käy ikinä ulkona syömässä vaikka haluaisinkin. Paitsi hese on ainoa, plaah. Joten tykkään laittaa itse!

Opiskeletko jotain, mitä? 
En. Olen pikkuhiljaa tosin päässyt perille siitä, mitä edes haluan opiskella (kuvataidekasvatus). Vaikka se teologiakin kyllä vetäisi edelleenkin puoleensa. Ja paljon.

Miten pysyt noin hoikkana?
Syömällä sipsejä seitsemän kertaa viikossa. Mulla ei ole mitään salaisuutta, en oo nimittäin koskaan tehnyt sen eteen mitään. :/ Ja nyt se alkaa pikkuhiljaa kostautumaan! Nimim. painoa tullut lisää ekan kerran sitten yläasteen.

Mitkä on sun suurimmat tulevaisuuden haaveet atm?

LÄHItulevaisuuden haaveina muutamat ulkomaanmatkat, opiskelupaikka, kiva työ ja onnellinen elämä. Myös se että saa aikaseksi tehtyä niitä pieniäkin asioita joista vain haaveilee eikä ikinä tee, ja jotka ovat kuitenkin joka päivä toteutettavissa.

Juotko viiniä, jos juot nii mikä on parasta viiniä?
En voi sietää viiniä. Ehkä sit kun olen aikuinen!

Mikä on sun lempparipaikka teiä kämpässä?

Sänky on paras! Sohvalla mä tosin eniten aikaa täällä vietän.

Mikä vituttaa?

Elämättömyys.

Monetko kengät omistat?

34(+1) kappaletta niitä on!

Koska viimeks teit jotain ensimmäistä kertaa elämässäs?

Alotin pilateksen! Ehkä viikko sitten.

Mitä safkaa tekis juuri nyt mieli?

Ihan vaan maailman yksinkertasinta kanapastaa..

Jos saisit lemmikiks minkä tahansa maailmasta löytyvän elukan ni minkä haluisit?

Puput best! Hyppyjänis olis kiva!

Onko sulla kummallisia tapoja?

En mä tiedä. Onko mulla? Ei tuu mitään mieleen, vaikka varmasti niitäkin on! 

Millä sanoilla kuvailisit ittees?

Sanoisin että olen aika hiljainen, vähän turhankin otettu aina ja jokaisesta kohteliaisuudesta mitä kuulen sekä  perusiloinen. Olen myös aivan raivostuttavan ujo tutussa seurassa, mutta tuntemattomassa taas en. Ja se on hyvin hyvin hyvin omituista. Oon ihan kiva kuitenkin. Ehkä.

Photobucket

Mikä tekee sut onnelliseks?

Se että teen itse jonkun onnelliseksi. Kun kaikki menee hyvin.

Ootko onnellinen?

En niin onnellinen kuin voisin olla.

Jos olisit mies nii millane mies haluaisit olla?

Haluaisin olla Damon Salvatore. Hehehe.


Mikä/mitkä on erikoisimpia kohteliaisuuksia mitä oot saanu?

Mulla on oikeasti aivan kuolettavan huono muisti. En tiedä.


Mitä teette useimmiten sun poikaystävän kanssa?
Rehellisesti? Katotaan Harry Pottereita........................

Kuinka kauan ootte seurustellut?

Joskus kuukauden päästä kaksi vuotta.

Millasessa kämpässä asut/asutte?

Asutaan tälläsessä 55 nelion muovilattiamattohelvetissä! No ei. Kiva kämppä tää on! Tosi iso ja ehkä vähän haastava tosin tämä olkkari/keittiöosasto. Mutta kiva kun on tilava!

Mikä on sun lempikarkki?:-D

Salmiakki ja kaikki superkirpeä!

Entä jätski?

Minttu.

Tykkäätkö enemmän suolasesta vai makeasta?

Suolasesta ehdottomasti. En oo oikein makean ystävä.

Mitä kaikkea oot harrastanut?

Telinevoimistelua, yleisurheilua, kuvista ja diskotanssia. Ainakin.

Ootko luonnostaan noin hoikka (siis nopea aineenvaihduntainen tms.) vai katsotko paljon esim. syömisiäsi ja liikutko paljon?  
En oo eläissäni katsonut syömisiäni. Nyt on kuitenkin vihdoin auennut silmät sen suhteen, että sitä syömistä voisi tosiaan edes vähän miettiä. Tarkoitan että voisi siirtyä vähän siihen terveellisempään suuntaan. Luonnostaan olen tälläinen, mutta vannon etten kauaa jos vain jatkaisin sohvalla makaamista sipsipussi kainalossa.. liikkunutkaan en siis ole vuosiin ja se nyt on yksi pahimmista virheistä mitä voi tehdä. Tässä näin pikkuhiljaa yritellään herättää itseään henkiin!

Jee!

8 kommenttia:

  1. Jee kysymyksiin vastauksii!

    Käsittämättömän epäreiluu et oot noin hoikka eikä sun tarvi tehä mitään. : D mulla on itellä just hirvee laihdutus päällä ku haluun itteni hyväkuntoseks. tsemii kuntoiluun, se on tosi kivaa ja siit tulee tapa jos jaksaa viikonki tehä. : )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hoikka voin olla kyllä, mutta en missään tapauksessa hyvässä kunnossa! Ja vannon ettei tällä elämäntyylillä hoikkana oikeasti enää kauaa pysyttäisi:/

      Oon jo hurahtanut pilatekseen haha! Tulee hyvä fiilis. Tsemppiä sulle!:)

      Poista
  2. uu kuvataide on siis sun juttu? ootko aatellu esitellä täällä blogin puolella mitään sun tuotoksia, olis upeaa nähdä sun kädenjälkeä! : >

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. hyvin mahdollisesti kyllä! voin mä ehkä jossakin vaiheessa jotain esitellä, hihi:)

      Poista
  3. Etanat on oikeesti tosi pelottavia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. NIIN ON! Kerrankin joku on samaa mieltä asiasta!

      Poista
  4. Vaikutat aina vaan jännittävämmältä tyyppiseltä! O_O

    VastaaPoista