perjantaina, tammikuuta 11

IHANA OLYMPUS pt.2

Photobucket
Photobucket
Kun satoi ensilumi. Ja pikkuveljeni oli yhtäkkiä ruvennut kirjoittamaan.

Indiedaysin ja Olympuksen kampanjaan liittyen ajattelin kirjoittaa vähän yleisfiiliksiä itse kamerasta. Odotin hyvää, pientä ja äärimmäisen näppärää kameraa - ja juuri sellainen sieltä tulikin. Kamera, jota jopa jaksaisi kantaa mukana. Tuon avulla saattaisin jopa saada kuvia muualtakin kuin tämän kämpän neliöiden sisältä! Oma kamerani kun painaa lähemmäs sata kiloa, eikä se edes mahdu mihinkään omistamaani laukkuun fiksusti. Ja ihan kuin siihen edes koskisi ikinä, jos se mukana sattuu olemaan. Menee vain olkapää sijoiltaan.

Olympuksen PEN Lite E-PL5 kamera on juuri sellainen, jollaisen hankkimista olen miettinyt, ja jollaisen ihminen yksinkertaisesti tarvitsee. Kätevä vehje, joka on aina mukana. Joka ei paina mitään ja joka mahtuu jopa minun laukkuuni ilman irvistelyjä!

Photobucket
Photobucket
Mun oli pakko muokata tohon ekaan kuvaan noi rakeet kunnolla näkyviin. Saatan olla siinä kohtaa vähän vinksahtanut, että muhun iskee oikeasti paremmin ne huonot kuvat kuin ne, jotka on millilleen tarkkoja.. tässäkin eroja, tottakai.

Photobucket
Photobucket
Tästä löytyy kaksi kuvaa, joita hämmästelin suuresti. Tuolla ulkona oli oikeasti pilkkopimeää (lukuunottamatta katuvaloja, tietenkin). Kuvat on otettu automaattiasetuksilla. Minä tärinäkäsi en koskaan onnistu ottamaan noissa olosuhteissa hyvää kuvaa niin, että hermot ovat vielä tallella. Ja mun rakas nikonikin vaan vittuilee takaisin jos tekee yhtään mitään valmiilla asetuksilla. Joten tästä pisteet olympukselle! Ilman säätämistä (jolloin toki onnistuisi superisti paremmin) voi saada ihan kivan kuvan aikaiseksi. Pimeällä.

(Puhuin lähinnä tuosta pienemmästä kuvasta. Isommasta tykkään tosin enemmän, vaikka se tärähtänyt onkin.)

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Siinä teille myös sitä naked truthia. Tosin ei aitoa, sillä mulla on näköjään ripsarin jämät toisessa silmässä. Buhuu.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Kamerassa on myös erilaisia taidefilttereitä, joista tämä mustavalkoinen on mielestäni paras. Vetoaa kai rosoisuudellaan. Ei tarvitse raiskata photoshoppia kun kuvat tulee jo valmiina.

Photobucket
Photobucket
Odotan sponssia applelta. 

 Ps. Muistakaa käydä osallistumassa arvontaan, jossa voitte voittaa kyseisen kameran itsellenne!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti