lauantaina, marraskuuta 10

SUPER CRAZY BUNNY LADY

Photobucket
Photobucket
Photobucket

EARS UP!

Ratikassa tapahtu eilen jotain aivan käsittämätöntä. Vanhoissa ratikoissa on edessä kolmen paikka, jossa istui yksi superliikkis vanha rouva ja joku keski-ikäinen perus vittupää ämmä. Ratikka tuli yhdeltä pysäkiltä suhteellisen täyteen. Tämä oikeasti todella vanha ja huteran oloinen nainen alkoi nostamaan kassejaan pois viereiseltään penkiltä, jotta joku pääsisi istumaan siihen. Mitä tekee tämä suloinen nelikymppinen nainen jakkaransa kanssa? Sanoo tietysti että: "Älä nyt niitä pois ota! Nää on kaikki nuoria jotka tänne tuli, ei niiden kuulukkaan istua!". Lause oli too much kamalampi oikeasti. Teki mieli ottaa se jakkara siitä maasta ja vetästä sitä lärviin.

Ei sunkaan olis tarvinnut istua, urpo. Vai löytyykö muka kaikenmaailman jalkavaivoja kun se yhden jalan mentävä jakkarakin ostettiin ikkunanpesua varten?

Ei vaan oikeesti. En mä olis esimerkiksi sitä paikkaa missään nimessä tarvinnut, ja tottakai esimerkiksi vanhat ihmiset päästetään istumaan ensisijaisesti. Ton yhden käytös oli vaan jotain aivan käsittämättömän naurettavaa. Amen ja hyvää lauantaita.

4 kommenttia:

 1. No se keski-ikänen oli vaan katkera kun se ite on mummoutumisen kynnyksellä :D toisista on vaan kiva pilata kaikkien päivä jos itellä on huono fiilis..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. no niinpä!:( ja vielä kun asenne oli se, että jos oot nuori niin ET SAA istua. vaikka tilaa oliskin..

   Poista
 2. aivan ihana paita! :D <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mun mielestä se on karsee!:D mut sellasessa kotikäytössä ehkä ihan super ihana (♥) kuitenkin! toivottavasti en mee esim. baariin ikinä toi päällä..

   Poista