torstaina, elokuuta 2

back to the graveyard (bitch)!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Päädyin sitten hautausmaalle parkumaan. Siis ihan oikeesti. Kuinka surullista on katsoa esimerkiksi hautaa jossa lukee kahden tytön nimet ja syntymä- sekä kuolinpäivä ovat samat? Lähes yhtä surullista kuin katsoa hautoja joihin ei ole vuosikausiin (jos koskaan) tuotu merkkiäkään siitä että joku muistaisi.

Snif.

10 kommenttia:

 1. Hienoja kuvia, olet upean näköinen! Sulla on muutenkin hieno blogi. :)

  VastaaPoista
 2. upeita kuvia kaunokainen♥

  VastaaPoista
 3. niin ja hautausmaalla surullisia on myös pikkulasten tai vauvojen haudat, ne joissa kuolinpäivä seuraa kahta päivää ensimmäisen syntymäpäivän jälkeen tai vastaavaa. :----(

  mutta nää kuvat on ihan mielettömii, rakastuin suin sukkahousuin ja koko konseptiin mikä näis on! värikuvia olis ollu kiva nähdä viel lisää, mut hienoja ovat mustavalkosetkin! mitenköhän tästä tuli tällanen romaani? hups?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niin on! ylipäänsä kaikki lastenhaudat saa olon surkeaksi:(
   ja kiitos paljon kaunotar! itse koin oloni tosin hyvin epätyytyväiseksi noissa vaatteissa:D heh

   <3

   Poista
 4. *.* Oot aivan tajuttoman upea ilmestys. Ihastuttava myös nähdä viimein kuvia muissakin ympäristöissä kuin kotosalla. Se on kyl pirun vaikeaa uskaltautua yksin mihinkään julkisille paikoille kuvaamaan itseään, tiedän tunteen. D: Voi niitä aikoja kun asui jossain umpikorvessa, ja oli lottovoiton todennäköisyys törmätä ihmissieluihin itsensäkuvausretkillä. :DD

  Apua. Oon ehkä vähän sun fanityttö, ja mua ei ainakaan vielä nolostuta tää kommentti. Ehkä sit kun herään kunnolla. ö_ö Haluun noi sukkahousut. Oot kaunis. Terveisin, nauris.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mulla ollut ennen mitään vaikeuksia hengailla kamera naaman edessä kävelytien vieressä vaatteet veressä!:D Ei edes hävettänyt! Ehkä siihen uskaliaisuuteen vaikutti sitten toisaalta taas se asuinalue.. Nykyään asuu vähän liian turhan ihmisvilinän keskellä. Ja ennen kaikkea aika tylsällä paikalla. Siis ympäristönä. Kuvien suhteen! Kivahan tuolla on asua! Miksi selittelen? Noh, pian saan pyörän niin alkaa tämäkin blogi ehkä elämään samalla tavalla kuin ennen! Hih.

   Ja kiitos ihan hurjan paljon! Fanityttöjä ei kai voi olla koskaan liikaa!:D

   Poista
 5. Joo, kyllä se syksy vaan äkkiarvaamatta on saapunut...

  VastaaPoista