sunnuntaina, kesäkuuta 10

NO OFFENCE, JUST ASKING

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Olo on vähintään kun turpaan saaneella.

16 kommenttia:

 1. mun itsetunto ottaa vähän turpaan susta... :--D

  oot ihan jumalaisen täydellinen taas kerran <3 hyvä ku kommentoin koko ajan samoin sanoin kun en ihan oikeasti keksi mitään tarpeeksi ylistävää, haha!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. sun itsetunto ei ota turpaan yhtään mistään!:D

   sinä oot itse ihan jumalainen nainen! pusuja sinne ihana<3

   Poista
 2. You look like Taylor Momsen.

  VastaaPoista
 3. tosi upee asu! varsinki noi kengät :::: )

  VastaaPoista
 4. Vaikka on tavallaan kivaa olla itse pikkuinen ja söpö ja vähän pullea (verrattuna tuommoisiin mallin mitoissa oleviin), niin kyllä tulen silti kateelliseksi kun joku muu on noin kaunis ja hoikka ja voi käyttää semmoisia vaatteita jotka mulle ei sopisi ikimaailmassa.

  Kyl mä ton sun tyylitajunkin ottaisin. Nomninomninom.

  Miten hei otat kuvia? Onks sulla kuvaaja vai teline vai miten? Mietin vaan sen takii, ku sulla on aina erikoisen kiinnostavia poseerauksia ja jänniä asentoja ja kaikkee. Musta on aina kiva kattoo sun kuvia, ne on niin jotenkin eläviä eikä semmosii "seison tässä ja tuijotan ota kuva."

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun on pakko sanoa että oon mäkin oikeesti tosi pikkuinen!:D en oo pituuteni puolesta ainakaan lähelläkään mallin mittoja, mutta oon oppinut sen pituuden huijaamisen jalon taidon valokuvissa.... heh heh. Korkokengät vaikuttaa siihen ainakin huimasti kun ottaa kuvia!

   Otan kuvat aina ja lähes poikkeuksetta ihan itse:) omistan jalustan jota käytän silloin tällöin, mutta esim. kaikki pöydät ja muut pinnat on kanssa aika hyviä toimimaan siinä hommassa!:D oon omistanut tuon kameran kaukosäätimen jotain puoli vuotta ja sitä ennen laitettiin vaan itselaukaisija päälle ja toivottiin parasta..

   Kiitos hei ihan hurjasti ihanasta ja piristävästä kommentista! Tuli todella hyvä mieli:) Oot ihana! Kiitos kiitos kiitos!<3

   ps. Ei kannata olla kateellinen! Pienenä ja söpönä oleminen on just parasta!

   Poista
  2. Oletko! Jee! :---D Haluun et järjestät mulle "miten otat valokuvia ja poseeraat"-kurssin. Mut mä oon oikeasti lyhyt, oon 158cm pitkä. :-D Sä et varmaan ihan yhtä pätkä oo ku mä? Tai sit oot _TOSI_ hyvä huijaamaan.

   Oooo vautsi. Kameran kaukosäädin, mä en oo semmoisesta ikinä kuullutkaan. Voivoi. Ja mäki oon kyl yrittäny käyttää pöytiä ja muita hyödykseni, mutta tuntuu et ne on aina väärällä korkeudella enkä saa ikinä aseteltuu kameraa hyvin, ja sit se tietty tarkentaa johonki räkäpalloon mun takan seinässä eikä siihen mihin pitäis.... Ihailen kyl sun taitoja. Ja pallohousuja. :-3

   Ole hyvä, jeeee kivaa että tuli hyvä mieli! Nyt mullakin on hyvä mieli! itse oot ihana.

   ps. ei kannatakaan. onneksi oon enemmän silleen ihailevalla tavalla kateellinen, enkä silleen et ajattelisin et oon ite jotenki ällöttävä. ollaan kaikki nättejä kuitenkin omalla tavalla. :--3

   Poista
  3. Oon oikeesti aika hyvä huijaamaan!:D Ja kurssi kyllä järjestyy!!! Pituutta löytyy jotain se kaks senttiä enemmän kuin sinulta joten ei meissä niin kauheasti eroa ole!

   Kaukosäätimet on ihan käteviä, joskin ne tahtoo välillä tarkentamaan miten sattuu ja sitten ihmisellä menee hermot. Heh. Mä runttaan myös kameran hihnaa sen kameran alle jos jalustana toimii pöytä tmsv:D kyllä se siitä! hakuammunnalla kun tähtää niin välillä onnistuukin!

   Sulla on tosi ihana ajattelutapa:) jatka samaan malliin, oot ihana!

   Poista
 5. voi apua oikeesti... oot täydellinen♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. minä oon kaukana täydellisestä! puspus♥

   Poista
 6. Taidat olla eka Lady Gagan lisäksi kenelle sopii noin valkoiset hiukset. Näytät hyvältä.

  VastaaPoista
 7. uaah mistä huippuhieno korsettitoppiasia on! näyttää niin hyvältä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. se näyttääkin hyvältä! en vaan oo ihan perillä siitä että mikä se oikeesti on..:D heh. gina tricotista on hän!

   Poista