torstaina, kesäkuuta 7

"It's all about girls.."

Tekstin lukemisen voi lopettaa kiitos jo tähän kohtaan.

Hei. Tässä olen minä tasan seitsemän vuotta sitten. Tai oikeastaan päivän yli, mutta teksti kertoo päivämäärästä 7.6.2005. Ja mua hävettää. Ihan saatanasti. Vaikka kai tää on ihan ymmärrettävää. Onhan siitä se seitsemän vuotta (luojalle kiitos tästä). Mitä mä silloin olin? 14? Kiitos Jumala.

Image and video hosting by TinyPic

8.6.2005:
"Pystyyks teist kukaa ymmärtämään miten hienoo eilen oli. En tiiä vieläkää onks tää kaikki ees totta vai mitä häh. Eikä mua haittaa yhtään vaik en päässy kentälle, koska siit meijän paikalta oli ihan vitun hyvä näköyhteys sinne, ja oltii siin iha melkee lavan vieres.
lämppäreitte aikan vaa heiluttii siel jossai käytävil, ku ei jaksettu istuu. joku mies selitti siin mul jotai enkä kuullu mitää. sit se tuli siihe iha naaman eteen : " NICE RED HAIRS ;))))) " " aa..... thanks ! " sit se lähti kävelee ja iski silmää ja osotti jotai kädellä. yhyhyhyhyhyh. ei ollu eka mies joka iski siel silmää. vittu eiks oman ikäset kelpaa vai >8((((

HETKI JOTA ON ODOTETTU JO IHAN HELVETIN KAUAN. TÄÄ HETKI EI UNOHDU IKINÄ. SE OLI JOTAIN NIIN PARASTA.
EN EES USKONU ET NE ON OIKEESTI SIEL LAVALLA. ET NE ON OIKEESTI SAMASSA HUONEESSA MUN KANSSA. TAI ET NE ON OIKEESTI EES ELÄVIÄ IHMISIÄ. eka tuli joku sellane juttu. niist screeneist, mötleyst niinku mut ne oli vahanukkei. SITSITSIT OMG. <3_______<3 SHOUT AT THE DEVIL ! katoin eka vaan sillee O_____O mitä vittua <3_____<3 en oikee tajunnu et ne on siel. ja sit aloin itkee. liikutuin siit niin helvetisti. sit ku olin vihdoin tajunnu tän tilanteen ni aloin olee menos mukana . hypin lauloin ja huusin, kädet on ihan kipeinä taputtamisest ja muustaki. jalat oli sellases kunnos ettei pystyny kävelee enää kunnol ku se loppu. olin ihan suupyöreen sit ku ne soitti on with the shown. en olis ikinä uskonu et miehet soittaa just sen. mut ah <3 home sweet homen aikan varmaa kaikil oli sytkärit, aika hienon näköst <3 Tommy pyys sit jotai kauniit naisii näyttää rintojaan, sit se kuvas niit ! vähä se on yks paras tyyppi. hauska. Aloin kans miettii et en voi valita yhtäkkii et joo vince on paras kaikista, koska ne KAIKKI on niin voittamattomia ja parhaita ja erilaisia persoonia. ne väitti et ollaan paras yleisö ja et ne rakastaa meitä, mut uskotaan sit vaik nii. ihan vaa sen takii et ittelle tulis hyvä mieli. shout at the devil, too fast for love, on with the show, live wire, looks that kill, ten seconds to love, red hot, helter skelter, home sweet home, louder than hell, girls girls girls, wild side, dr. feelgood, kickstart my heart, same ol' situation, don't go away mad, anarchy in the UK, sick love song.. ää en tiiä onks tossa kaikki, mut jäin kaipaamaan smokin' in the boys roomia ja too young to fall in lovea. ne olis ollu hieno kuulla. ELÄMÄNI PARAS KOKEMUS. PARAS PÄIVÄ. PARASTA MITÄ ON IKINÄ TAPAHTUNUT. USKOKAA. NÄIN HIENOO KOKEMUSTA EI TOISTE SAA. se oli mieletöntä. Nikkin se show oli kans hieno, ja kaikki <333 se oli järjestetty just upeesti. tommy oli just soma ku se oli ilman paitaa ja sit ne meikit ei häirinny yhtää vaik eka pelkäsin et se pistää ne XDD mut ää söpö ja ne sen tatskat <33 äävitsi. Mick oli jotenki niin lutunen ja se soitti hyvinnnnnnn. äää en voi ees sanoo mitää nikkist ja vincest. oiperkele. vince oli laihtunu ihan hirveest, ja pakko kyl sanoo et vaik vince ei ookkaa mikää nuoruuden villi ori ni ei se kyl haittaakkaan. onha nää tyypit jo paljon vanhempia, mitä ne oli 80-luvulla. siel laval oli kaikkii tulijuttuja, ja just parhaast keksitty <33 luoja. LOPUKS NIKKI HAJOTTI BASSONSA HAKKAAMAL SITÄ MAAHAN. OLISIN IHAN ENITEN HALUNNU EES PIENEN PALAN SIITÄ MUT ÄÄÄÄÄÄ EI MAHIKSIII.

KIITÄN VIEL KERRAN ET NOIN HIENOI MIEHIÄ ON OLEMASSA. WE LOVE YOU. thank you.

nähdäänhän vielä ?

lopputulos: itkua, kiljuntaa, huutoa, hyppimistä, onnellisuutta, uskomattomutta...

edit.// NIKKI : " Hautaan sotakirveen ainoastaan andyn päähän " revettiin äitin kans." 


Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

7.6.2005:
"TÄNÄÄN TÄNÄÄN TÄNÄÄN JUMALAUTA SE ON JO TÄNÄÄN O_______O
MINKA NÄKI EILEN NE KAUPUNGILLA. AHH. TIIÄN MISSÄ NE MAJAILEE. MEEN KUOLEE NIIDEN KÄSIVARSILLE OKOKOKOKOK.

ÄH. NYT JO. TÄNÄÄN JO. PITÄKÄÄ HAUSKAA MUNKI PUOLEST, LUULEN ETTEN HENGITÄ ENÄÄ KU NE ASTUU LAVALLE. OON SIEL VAA IKUISES TRANSSISSA JA ÄÄÄ WJR8FUGVERUGFUDFGTW47 ER3789 FTRYGBV.

LUOJAN KIITOS OOTTE MIEHET OLEMASSA." 


................Pakko sanoa että näin vuonna 2012 ei oo enää kyse elämästä ja kuolemasta.

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Ps. Kiitos Rosetta Mikaela Hopiavuori 14-vuotiaasta itsestäsi! Ilman muistoja susta mun ei ehkä tarvitsisi hävetä koskaan!

Ppps. Niin joo ja tän koko jutun (lainausmerkeissä) pointti oli se, että moi taas tänään Mötley Crüe! En ehkä oo se metrin mittanen tappi jonka punasiks raiskatut hiukset sojottaa vasten naapurin naamataulua, mutta ihan ok mä silti nykyäänkin oon. En ehkä itke kun näen teidän ryppyset naamanne, mut ehkä se on vaan ihan hyvä juttu. Enkä mä ehkä mieti sitäkään että tää oli nyt sit tässä. Life is totally over ja sen sellasta. Ihan kiva kuitenkin nähdä taas. Ja vaikka mä olinkin kovaa vauhtia joskus menossa Vince Neilin ynnä muiden kanssa naimisiin niin enää se ei oo yhtään niin ajankohtasta ettenkö mä voisi sanoa että esimerkiks se tissi juttu on niiiiin mauton (ja laulaminen sellasella asialla kuin sanat on myös ihan jees). Jättäkää se väliin. Myös te naiset.

Ja muutenkin te kaikki tulevaisuuden Mötley Crüet ja Pirkka-Pekka Peteliukset. Samat sanat.

Tämän postauksen kuvitus kertoo täysin fiiliksestäni tätä tekstiä kohtaan. Kiitos, aamen ja häpeä!

2 kommenttia:

  1. Oot kyllä loistava kirjoittamaan!

    VastaaPoista
  2. Niin siis nykyään vai seitsemän vuotta sitten?:D

    VastaaPoista