keskiviikkona, toukokuuta 30

Indiedaysin ja Olympuksen katumuotikampanja

Heips! Myöskin minä olen mukana Indiedaysin ja Olympuksen katumuotikampanjassa. Olen tosin hiihtänyt viime viikot taas yleisessä koomassa (no sanokaa nyt joku milloin en), mutta muutamat kivat tyylit onnistuin kuitenkin ikuistamaan.

Tässä myös tämä pieni infopaketti siitä, mikä homman nimi ihan todellisuudessa on:
”Indiedaysin perinteisessä katumuoti-kampanjassa bloggaajat bongailevat kiinnostavia tyylejä Suomessa ja ulkomailla. Tsekkaa yhteistyössä Olympuksen kanssa toteutetun katumuoti-kampanjan kattaus ja äänestä suosikkiasi! Eniten ääniä saaneen kuvan ottaja ja kuvassa poseerannut palkitaan Olympus PEN Lite -kameralla Arvomme yhden kameran myös kaikkien äänestäneiden kesken. Äänestys on voimassa 6.6. asti. Ilmoitamme voittajille henkilökohtaisesti. Palkintona on Olympus PEN Liten KIT-paketti 14-42 mm bjektiivin kanssa. Palkinnon arvo on 549 euroa.”

Photobucket
ERIN, HELSINKI
Pikkuneiti oli puettu aivan äärimmäisen suloiseen Metsolan haalariin. Isosiskon korkokengät sekä muut asusteet taas valikoituvat päälle aina ihan itse.

Photobucket
SANNA, HELSINKI
Pääasia on se, että vaate on musta. Siinä on väri, johon voi aina luottaa.

Photobucket
JOEL, HELSINKI
Vaatteissa luotan mustaan, materiaaleissa nahkaan sekä yksityiskohdissa niitteihin. Kolme asiaa jotka eivät ikinä petä.

Kilpailuaikaa ei ole enää kovin kauaa jäljellä, mutta tarpeeksi kuitenkin siihen, että jokainen joka ei ole vielä äänestänyt kerkeää sen tehdä. Mieluiten vaikka nyt heti. Nimittäin mulle ainakin kelpaisi tuo Olympuksen PEN Lite -kamera! Eli voittakaa se mulle kiitos, heh.

Sivu löytyy TÄÄLTÄ ! Menkää ja löytäkää kivoja tyylejä! Inspiroitukaa! Nauttikaa! Huutakaa jee! Pusipusi!

Ps. Kiva laatu näihin kuviin hyökännyt.. pointti nyt tuli kuitenkin varmaan selväksi. :)!

2 kommenttia:

 1. voi apuva mikä ihana pikkuneiti!!!!!! ♥
  miten voikaan sattuma sanoa, että olin eilen hakiksen seppälässä töissä ja SINÄ olit siellä!!! harmi etten ehtinyt palvella sua ;)♥

  oot ihanin pyörryin melkein ku näin sut upeana siinä edessäin hihi!!

  VastaaPoista
 2. erin on niiiiiiiiin suloinen!♥

  no hei ÄLÄ! eka kerta ikinä kun käyn edes hakaniemessä yhtään missään kaupassa:D enkä edes tiennyt minkään seppälän olemassaolosta siinä! sattuma tosiaan! mietin muutaman kerran että kehtaanko moikata mut sit iski epävarmuus että olitko se sä vai vaan esim itses kaksoisolento tai mitä...:D

  ja itse olit upea siellä tiskin takana! hihi!

  VastaaPoista