tiistaina, helmikuuta 14

"Love is metaphysical gravity."

Photobucket
Photobucket

Päätin tehdä ystävänpäivän kunniaksi vaniljaisenminttumansikkajuustokakun. Ja ihan vain tiedoksenne, että en leivo enää ikinä.

Ainakaan mitään uutta.

Pus och adjö ja happy valentine's day!

14 kommenttia:

  1. paljoks painat:o varmaa joku 28 kiloo!

    anyways... eikö sulla tuu aika pitkäks päivisin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. + 20 siihen lisää.

      ja kuinka niin?

      Poista
    2. vois nää urpot painua jonneki minne aurinko ei paista... :--D hiton tarpeellista tulla kommentoimaan toisen ulkonäköö tai miten elää. huoh.

      Poista
  2. oi oot ihana! as always :)

    VastaaPoista
  3. huh oot taas nii upee! rakastan noita kenkiä, hitto ku meinasin tilata vastaavat itekin mut sit katoin tilin ja mieli muuttu... :--D mut hyvää ystävänpäivää, vähän myöhäs mut silti! <3

    ps. arvaa meninks ihan pähkinöiks ku luin sen sun indiedays -haastiksen ja olit maininnu intergalactikin... kiitos kiitos kiitos <3 pus!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. sinä oot itse upea! kiitos kiitos kiitos! ja noi kengät on aivan tajuttoman kivat, mutta ei niillä kyllä kävely mitenkään helppoa ole........:D hih<3

      ppppps. tietysti mainitsin! koska olet ihana!

      Poista
  4. Löysin sun blogin tänään, ihania vaatteita sulla, ja voi ei oot todella kaunis. Tykkään tuosta pikkuisen kapinallisesta asenteesta, mikä melkein kaikissa kuvissa leijailee, mut sit ei kuitenkaan oo liikaa (mun makuun) härpäkettä. Jee jee, analyysi.

    Kuvia selaillessani pohdiskelin vaan, että miten pitkä olet? En tiedä, miksi asia nyt niin paljon kiinnostaa että pitää erikseen oikein kysellä, voit tietty jättää vastaamattakin.

    (Varmaan tässä mun kiinnostuksessa on takana jonkunnäkönen "mitenköhän paljon/vähän voisin repii inspistä pukeutumiseeni tästä blogista ku oon ite huimat 158 senttii eli aivan tonttu"- tyyppinen ajatus.)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ihana analyysi!:D kiitos ihan super paljon<3 you made my day hihihiihihi.

      olen sellainen suht perus satakuusikymmentä senttiä, eli aika samaa pituusluokkaa ollaan kuule!

      Poista
  5. tahdon sun kauniit, pitkät sääret ♥

    VastaaPoista