maanantaina, tammikuuta 30

KUUKAUDEN LOOK/ INDIEDAYS/ SOKOKSEN KAUNEUDEN VERKKOKAUPPA

Photobucket
Photobucket

Kuvani valittiin Indiedaysin kuukauden lookiksi. Siitä hyvästä sain lahjakortin Sokoksen Kauneuden verkkokauppaan, joka tuli äärimmäisen hyvään saumaan sillä kerkesin jo sinä samana kyseisenä päivänä tuhlaamaan viisikymppiä päähäni ja naamaani kyseisessä kaupassa.. noh, olisikin ollut vähän tyhmää tilata hiusvärejä kun tarjolla oli kaikkea muutakin jännittävää.

Siis oikeesti. JÄNNITTÄVÄÄ. Mä olen nimittäin niitä naisia jotka kyllä meikkaavat ja pöyhivät tukkaansa, mutta rahaa eivät niihin tuhlaa sitä pakollista senttiä enempää. Siksipä olikin kivaa tilata kallis ripsiväri (alennuksessa oli sekin.. seittemän euroa pilkku jotain..), kun normaalisti pitää odottaa että koska sinne tarjoustalon alelaariin eksyy niitä kahden euron räpsyjen kaunistajia. Ja KYMMENEN euron luomiväri. Oon aivan järkyttynyt. Vaikka jonkin asian saisikin ilman oman lompakon raottamista, niin en normaalisti kykenisi tuohon (summaan).

Ja koska oon niin kiva niin mun äitikin sai hiuslakan ja poikaystävä muutaman hiustenpesujutun. JA PS. tuon pissistelykuvan suihkutettava hiuspuuteri on tilattu myöskin sokoksen kauneuden verkkokaupasta. Tilaus tuli kunnioitettavasti lähes samantien ja annan ne täydet tähdet ja pisteet kyseiselle puljulle! Jos sieltä saa tilattua (en ole tarkistanut) esim. osarilla niin lupaan (pitää näppini kaukana) silmäillä paikkaa uudemmankin kerran.

Photobucket

Kiitos!

6 kommenttia:

 1. Sinä, oi Rosetta, olet niin upea :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinä, oi Enya, olet itse niin mahdottoman upea! hihi:)

   Poista
 2. toi hiuspuuteri on parasta! mul on samaa ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ainoo mitä mä oon testannut!:D tai itseasiassa ei, mutta se got2b:n puuteri sai mun tukan räjähtämään ihan maksimaalisiin mittoihin.....

   Poista
 3. ei saatana ( sori!) Toi asu jolla voitit. SYYTÄKI VOITTAA! Voi jeeezzzz oot niin upea .___.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HIHIII!!! kiitos kamalasti! oot super kiva hihi♥

   Poista