maanantaina, joulukuuta 12

THE WHITE AFFAIR


Voin kertoa teille viisi asiaa itsestäni. Olen saattanut sanoa nämä aiemminkin, mutta muistini ei yksinkertaisesti kykene muistamaan sitä jos näin on.

Olen syntynyt Raumalla. Ja ilman tätä pientä faktaakin, pidän vanhaa raumaa yhtenä maailman kauneimmista paikoista. Se on sympaattinen söpö ja rauhallinen.

Haluan päästä opiskelemaan teologiaa. En tiedä mistä mun uskontokiinnostus aikoinaan lähti, mutta mukana se on pysynyt jo riittävän pitkään. Mä en välttämättä kuitenkaan tiedä, että haluaisinko mä koskaan tai ikinä tehdä työtä sen parissa. Luovan työn puolesta kyllä. Mun päätöstyöni koulussa sekä kuvisdiplominikin liittyivät vahvasti nimenomaan uskontoon. Tai oikeammin sanottuna raamattuun. Vanhaan testamenttiin. Valokuvauksen pohjalta.

Ihmiset aina kyselee, että lähdenkö opiskelemaan valokuvausta. Tai miksi en lähde. Mua ei vaan jostain syystä jaksa kiinnostaa se. Valokuvaus kiinnostaa joo, on kiinnostanut vuosia, mutta ei opiskeluiden muodossa. Jonkun kurssin voisi tosin käydä joskus. Ehkä.

Mä oon vetelehtijä. Haluaisin tehdä ja nähdä ja kokea kaikkea, mutta oon puhtaasti vaan ihan vitun laiska. Sellaiset pienet asiat kuin esimerkiksi galleriassa tai jossakin söpössä kahvilassa käynti tuntuu ylitsepääsemättömän vaikeilta. Syystä jota en tiedä. Pitää ottaa käyttöön joku sunnuntai- tai lauantaiperinne. Olis kivaa!

Muistan ne muutamat vuodet kun joulu tuntui aivan kamalalta. Enkä ymmärrä vieläkään että miksi. Nykyään kuitenkin odotan sitä joulua kuin lapsi. Joulu on ihana.

5 kommenttia:

 1. en tienny et oot raumalta :--D jännää et oot syntyny täällä !
  nellilove.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Emu, tattista!:)

  nellilove, hihi! rauma on ihana<3

  VastaaPoista
 3. Tyttö, mitkä kengät! Ja mikä takki!

  VastaaPoista