tiistaina, toukokuuta 31

I THINK THE TERM YOU'RE LOOKING FOR IS O-M-F-G


Peilistä katsoo pikkutyttö. Viimeiset kaksi päivää ovat olleet suhteellisen masentavia. Viikko on siis alkanut perin hyvissä tunnelmissa. Noh, tästä eivät voi jäljellä olevat päivät siis kuin parantua! Puspus.

8 kommenttia:

 1. mulla on sama huivi, tänään oli päässä hah ja tunsin oloni ihan merirosvoks/gypsyks :--D hehe oot söpö <3

  VastaaPoista
 2. söpö huivi on! mä taas tunsin (tunnen vieläkin, koska kyseinen kapistus on edelleen päässä) itseni pikkutytöksi, sellaseks jollasia eli sillon muinoin kun vielä osattiin pukeutua nätisti! heh. ei siis sillä että mä olisin pukeutunut mitenkään siihen suuntaankaan:D se on vaan toi kuosi.... ja rosetta on taas höpötys tuulella, ei kannattaisi istua kotona liikaa...

  ...mut enivei, ite oot söpö!<3

  VastaaPoista
 3. ihan sairaan kiva asu! muutenkin sulla on kiva blogi! oon ilonen, että löysin tänne :)

  VastaaPoista
 4. voi kiitos paljon! ja uudestaan kiitos! ja mukava kun löysit ja tykkäät hihi:)

  VastaaPoista
 5. sairaan upee outfit! löysin vasta tänne blogiis ja ihastuin saman tien! upeita kuvii ja sulla on ihan mieletön tyyli. :)

  VastaaPoista
 6. kiitos kiitos kiitän tuhannesti ja paljon!:) todella mukava kuulla hihi<3

  VastaaPoista
 7. Mistä sun toi pitsipaita on? ♥
  rakastan sun blogia ja oikeesti ihailen sua! uskallat olla oma ittes ja sullon mahtava tyyli, oot just sellanen mikä mä olisin jos uskaltaisin olla oma itseni.. :)

  VastaaPoista
 8. Anonyymi, pitsipaita on tilattu h&m:ltä!:)
  ja voi apua, ihan kauhean ihana kuulla! ja hei, rohkeasti vaan ole oma itsesi! voin sanoa että esimerkiksi mun pukeutuminen on täysin päinvastaista luonteen kanssa (oon meinaan se ujo maahan tuijottelija lähinnä aina). MUTTA! tulin tosi iloiseksi kommentistasi, ja toivon todella että uskallat vielä olla sitä mitä haluat♥

  VastaaPoista