sunnuntaina, elokuuta 23

heiluu jo korvat ja hammas

Oon tehnyt tänään niin paljon kaikkea hyödyllistä, että pitäis vissiin mitata lämpötila.. mm. koulujuttuja, siivonnut, etsinyt kirpparille menevää tavaraa, tiskannut viis allasta, ja käynyt hakemassa roskiksesta something what my mom wants. Ja jos joku meni pieleen, niin i don't care. Eikä tässä ollut edes kaikki. Oon jotenkin ehkä aikuistunut siinä mielessä, että mun vaatekaapistani tuli ekaa kertaa elämässäni säälittävän näkönen. Sieltä ei tipu enää tavarat, ja kaikki lähti, joita en ihan oikeasti käytä. Herää siis kysymys, että miksi olen ostanut vaatteita, jotka eivät ole päälläni käyttökelpoisia. Aika helppo kysymys siinä mielessä, että heräteostoksethan ovat ihan normaaleja, tosin, tähän neljän neliön kämppään niitä ei enää tule. Eikä ole pitkiin aikoihin tullutkaan. Harmittaa vähän heittää hienoja vaatteita myyntiin, mutta kun en mä saatana käytä niitä, niin miksi säästämäänkään.

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Oon ollut ihan tajuttoman väsynyt nyt kun koulukin alkoi, mutta vaikka silmät olis halunnut vaipua zzzzzzzz asentoon, eivät ne ole sitä tehneet. Tunneilla on kivaa (lukuunottamatta draamaa ja ruotsin kaksoistuntia...).

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Kaikki ylläolevat kuvat ovat Laihian juna-asemalta. Eivät ole mitään ihan tuoreimpia siis.

Photobucket
Photobucket
Photobucket

Totaalinen kummitustalojen isoäiti Laihialta. Se kerto mulle pienillä tuskasilla eleillä jo muutaman askeleen jälkeen, että tänne sulla ei tyttö ole mitään asiaa. Mun jalka on vieläkin suht tuskastunut jos joutuu vähän enemmän kävelemään sen accidentin vuoksi. Kävelyvamma sen sijaan kesti onneksi sen about viikon.

Photobucket

Ja siis mitä tohon taloon tulee, niin karkuun mä en siltä pääse (hah hah).

Photobucket
Photobucket

Viimeiset kuvat vaasasta. Mä taisin tykästyä siihen paikkaan. Nimittäin helsinki on yks vitun itsekäs nenänvarsi kaupunki.

9 kommenttia:

 1. taas yhtä upean<3 otatko kaikki kuvas ite?

  VastaaPoista
 2. kiitos<3 sanotaanko näin, että 99.9% (heh) otan itse :D tässä blogissa on yksi kuva joka on jonkun muun ottama!

  VastaaPoista
 3. Eikä, ku oot upeaa ja ihania kuvia taas kerran jajajajajaa ajaa aja ja kaikkee <3

  VastaaPoista
 4. toistan edellisten sanat ! :) miks et muuten tykkää hesasta ?

  VastaaPoista
 5. onks sulla paksut hiukset, kun kuvissa ne ainakin näyttää paksuilta ? (=

  VastaaPoista
 6. mihin oot viemässä vaatteita myyntiin ja millon? :)

  ja mitä ihmettä, oon asunu laihialla koko ikäni enkä keksi missä tuo kummitustalo on! saako udella, mitä yhteyksiä sulla on tänne?

  VastaaPoista
 7. Karpo, aäslasj kiitos!<3

  Anonyymi, kiitos sinullekin! hmm.. tää on vaan jotenkin niin kusipääkaupunki :D if u know what i mean. ihmiset on kusipäitä, ei tietenkään kaikki, mutta liian moni, kukaan ei oo kohtelias (ei ainakaan mun tielleni osunut) jne.

  Anonyymi (2), onhan tää ruuhkatukka aika paksu :D

  kata, ens sunnuntaina valtterille! heheh. se on ihan tampereentien varrella (suht pitkä tie?), ja meidän perhe omistaa sen! siinä taitaa olla ne yhteydet :)

  VastaaPoista
 8. eiku apua, onko tuo SE talo! jos nyt sit yhdistä oikein, niin tuo on sellainen talo joka on musta vaikuttanu aina jotenkin kiehtovalta, oon miettiny et mitähän siellä on sisällä jne. siistiä : )

  VastaaPoista
 9. kata, se voi hyvinkin olla juuri SE talo :D! siinä on joskus ollut joku kauppa (kivikaudella?), ja se on aivan tajuttoman iso ja pelottava...

  VastaaPoista