sunnuntaina, elokuuta 30

bela lugosi's dead

Mä en muistanutkaan, että koulu väsyttää näin paljon. Saattaa kyllä johtua osaksi ihan mun perus laiskuudestanikin etten saa yhtään mitään aikaiseksi.

Aina sama tarina?

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Ryhdistäydyn! (Ja moneskohan kerta tämäkin on olevinaan? alan tosiaan jo itsekin kyllästyä tämän saman asian jankuttamiseen).

8 kommenttia:

 1. Mikä kamera sulla on ?

  VastaaPoista
 2. melkein neljä vuotta vanha nikon d50 :)

  VastaaPoista
 3. mulla on sama koulun suhteen :-D aina se paljon hoettu; nyt alotan kunnolla ja alusta! mutta ei siitä mitään tule...

  VastaaPoista
 4. ainiin ja ihania kuvia!

  VastaaPoista
 5. Anonyymi, hahaa! liian tuttua... mä tosin tajusin tänään sen, että jos teen yhden asian kerrallaan loppuun asti niin (yksi asia yhdessä pvässä) enkä sekota kaikkea vähän sieltä sun täältä niin kyllä se homma sitten lutviutuu! (näkispä vaan..) ja kiitos paljon!:)

  Anonyymi, buli buli buttonen är<3

  VastaaPoista
 6. Olen tarkkaillut blogiasi jonkin aikaa koska olen aivan ihastunut kuviisi. Löydät mahtavat taustat ja mustavalkoisuudella saat maailmasi näyttämään tummalta ja synkältä mutta samalla hyvin jännittävältä ja mielenkiintoiselta. Kuinka teet sen? Ihailen myös asentojasi lähes jokaisessa kuvassa. Näytät aina rennolta mutta silti niin tyylikkäältä ja ihailtavalta. Kontrastit ovat myös erinomaiset, kuten tämän postauksen viimeisen kuvan housut-kengät valkoinen-musta yhdistelmä. Mitkä ovat salaisuuksiasi? :)

  VastaaPoista
 7. toistan edellisen sanat ! : )<3

  VastaaPoista