sunnuntaina, toukokuuta 10

was made for the diamonds

Käytiin Johanneksen kanssa metsässä keräämässä kukkia, ja tuli ikävä mökille. Nyt jos joskus olisi fiilistä lähteä sinne vähän rentoutumaan! Tai no.. enhän mä nykyään muuta teekkään kun ota rennosti, heh heh. Tämän jälkeen otan kynän käteen ja hankin järjen ja ajatukset takaisin päähän, ja kirjoitan äidinkielen kirjallisuusesseen Alkemistista. Ette osaa edes arvata kuinka paljon rakastan Paulo Coelhon kirjoja.

Photobucket

Photobucket

Tein eilen mokkapaloja (Johannes auttoi myös hihi)! Pohja onnistui todella hyvin ja olin muutenkin ylpeä suorituksestani monien sähläyksien jälkeen (mm. sen, että piti käydä juosten kaupassa hakemassa leivinpaperia..). Päälle raastoin mariannesuklaata (joka ei pahemmin kyllä maistunut sille mille ajattelin) ja hasselpähkinärouhetta, oli namia.

Photobucket
Ensin ne näyttivät tältä..

Photobucket
..sitten pengoin varastosta muotin..

Photobucket

Photobucket

Photobucket
..ja sen jälkeen niistä tuli söpöjä!

Mun tekisi mieli lähteä hyppimään metsiin kameran kanssa, mutta taidan jättää sen ihan suosiolla väliin. Suoritan tuon hemmetin koulun kunnialla loppuun, ja teen kaikki neljäsataaseitsemänkymmentäkahdeksan työtä loppuun ja hymyilen sen jälkeen naama niin leveänä, että saan joltakin sievän nyrkin iskun suupieleen.

Photobucket

Photobucket
Näytin lievästi sanoen jäykältä.

Photobucket

Tämä koko merkintä vaikuttaa ällöttävän sekavalta, mutta fiilistellään vielä hetken aikaa. Tänään on äitienpäivä, joten olipahan ainakin joku syy lähteä sinne metsään sekoilemaan valkovuokkojen ja kuolleiden kotiloiden sekaan. Oon muuten aika leija ja synnyin itse myös äitienpäivänä.

Photobucket

Photobucket

Kaksi kuvaa eiliseltä iltalenkiltä (oli kaunista kun katsoi taivaalle, mutta itku meinasi tulla useampaankin otteeseen kun katsoi maahan), ja sitten minä syvennyn alkemistin maailmaan ja hankin sen helvetin JÄRJEN takaisin pääkoppaan, joka lähti karkuun, kun tajusi että on viikonloppu ja aivot voi lennättää helvetin kauas. Olisivat vain jääneet.

Photobucket

Photobucket

5 kommenttia:

 1. Vauu, aivan ihana blogi tää :>! Harvoin törmää yhtä laadukkaisiin kuviin, sun tyylis on ihana ja oot ihan älyttömän nätti :3!

  VastaaPoista
 2. paljonkos nyt sitten löytyy ikää? :-) ja onnea!

  VastaaPoista
 3. onnee Rösbe <3 ps. mokkapala himo ei millään katoa :( pyhpah

  VastaaPoista
 4. oihh, ihania kuvia! tosta ruskeasta laukusta tykkään kovasti ja oi nam miten ihanan näköisiä mokkapaloja! :---)

  VastaaPoista
 5. Anonyymi, oon ihan tavattoman otettu<: kiiiitän tuhannesti!

  Anonyymi (2), no siis.. en oo enää ainakaan hkl:n mukaan aikuinen, ja kaupassakin saan näyttää keskaria k-18 merkinnöille, tosin.. miks näyttäisin. siitä voi jotain päätellä :-D 18 siis tuli täyteen! kiitos onnittelusta:)!

  Pi(m)psa, kiiitos nainen<33! perjantaina viimeistään ;)

  Arrie, määki tykkään! löysin sen vähän aikaa sitten ja no idea että mistä on raahattu.. nyt alko tekemään mieli niitä mokkapaloja :/ miksen jemmannut johonkin.. KIITÄN!!!!! tuhannesti!:)

  VastaaPoista