maanantaina, huhtikuuta 13

there's nothing to do and there's nothing to say

Lauantai oli aika supermukava päivä. Aurinkoa riitti ja kuumuutta! Olin ihan jo hautaan menossa, kun astuin paljain varpain ulos minimaalisissa vaatteissa (just heränneenä), että ei helvetti, enkö mä edes sukkia tarvitse.. Tosiaan, about 15 astetta koko pvän ja ihan kesäfiilis. Kutsuttiin Johanneksen kanssa Eero Siltamäkeen ja istuskeltiin puistossa ja oli kivaa sekä pelkästään sitä täydellistä fiilistä koko päivä täynnä. Lähdettiin Johanneksen kanssa yökävelyllekkin Tuomarinkartanon abclle! Käveltiin siinä reippaasti sitten kuusi kilometriä eikä tuntunut missään. Lähinnä tunne oli pelkästään onnellisuuden puolella.

Muuten mä oonkin ollut totaalisessa koomassa. Nähnyt kahta ihmistä tuon yhden lisäksi ja lopun ajan hengannut yöpuvussa ja naama ja tukka räjähtäneenä. Sainpahan ainakin kai kurottua kiinni univelkoja! Tai todennäköisesti luulen vaan, että sain.

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Koskaan en oo näin huonosti onnistunut..

Photobucket

Photobucket

Photobucket
Nämä kolme olisivat kuuluneet siihen edelliseen satsiin. Ramppaus kahden koneen välillä ei tosin kiinnostanut yhtä paljon kuin olisi luullut.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

PhotobucketPhotobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Koko pääsiäisloman voisi tiivistää näihin kaikkiin. Tein elämäni ensimmäisen kerran OHUKAISIA (öö...) ja onnistuin!!!!!!! Söin myös nuudeleita pahimpaan nälkään vietettyäni muutaman tunnin yksinäni... enkä vissiin koskaan opi etten saa niitä alas enempää kuin sen pari haarukallista.

Heipa!

4 kommenttia:

 1. geez ku oot niin mielenkiintoisen kaunis! hei onko tuossa yhessä kuvassa sulla risti kaulassa? saako kysyä näinki henk.koht. kysymyksen että uskotko jumalaan? Ihan sillä kun ite pidän ristikoruja todella hienoina, mutten siitä sen merkityksestä oo ikinä välittäny.

  VastaaPoista
 2. en siis yksinkertasesti ymmärrä miten saat kaikki vaatteet näyttämään niiiiiiiiin hyvältä?!?! ää oot kaunis!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi, ääääk! kiitos erittäin paljon<3 on mulla risti kaulassa. ollut about siitä asti kun ripille pääsin. tuo on siis mun rippiristini (vaikka mua on väitettykkin goottilaisuuden harrastajaksi sen perusteella..he he), enkä oikeastaan välitä mitä se yleensä symbolisoi. oon kanssasi siis samaa mieltä :) ristit ovat hienoja, mutta mitään erikoista merkitystä niillä ei mulle ole.

  Anonyymi (numero kaksi, hii!), vitsi että tuli otettu olo. musta kyllä välillä tuntuu, että vaatteet näyttää paremmilta kuvissa kuin in real life.. heh:D kiitos!

  VastaaPoista
 4. toi on tosi söpö toi vaaleenpunanen neulepaita ! Mistä oot ostanut sen, jos saa udella ? (= ps. oot tosi nätti ♥

  VastaaPoista