perjantaina, maaliskuuta 13

Ulkona on täys kevät! Enpä oo pitkiin aikoihin nähnyt mittarissa +6:n asteen lukemaa yhdistettynä auringonpaisteeseen, ja meidän pihalla vielä kaikenlisäksi sataa. No sitä se plussakeli vissiin teettää, kun lumet tippuu vihdoinkin katolta ja loska on tervetullutta! Ei kyllä ihan..

Image and video hosting by TinyPic

Räpsin äsken kuvia meidän ikivanhalla olympuksella (oma kamerani on ryövätty), ja tekisi mieli itkeä ver.. noiden laadulle.

Photobucket

Photobucket

Mä pyydän teitä hakemaan ämpärin, muovipussin, rätin, vettä tai sumentamaan silmänne. Mun jalat on aivan tajuttoman rumat (onneksi ette näe niitä ns. takaapäin, jotain aivan helvetin hirveää katsottavaa (ei todellakaan mitään näihin kuviin verrattuna), raadeltu ihan totaalisesti. t. tyttö, jolla valuu suihkussa verta litra viemäriin (ja se toinen litra pyyhkeelle)), ja vaikka oonkin saanut osakseni photoshopilla muokkaamisen taidon, en käytä sitä. Mitä sitä totuutta peittelemään, täh!? Hmm............... ja minähän en sensuroi mitään koskaan. En puhunut nyt kuitenkaan mustista laatikoista, jotka laiskuudessa on pakko änkeä kalkkunoihin .

Photobucket

Photobucket

Mua kiinnostais aika paljonkin lähteä tuonne söpöön keväiseen ilmaan talsimaan ja pilaamaan loputkin kengät, joten sen minä myös aion tehdä! Tschüs!

Photobucket

Image and video hosting by TinyPic

8 kommenttia:

 1. sulla on noin 5-vuotiaan vartalo. ja ennen kuin kukaan pääsee haukkumaan mua kateelliseksi ja katkeraksi, no totta vitussa. ton reidet on mun käsivarren paksuiset :DDDDDDDDDDDD

  VastaaPoista
 2. mitä sun jaloille on käynyt??

  VastaaPoista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. anonyymi, VITTU ku en osaa käyttää d-kirjainta.

  kirsikka, halvat sheiverit! :( mä vaan onnistun aina tyrimään niillä todella pahasti...

  VastaaPoista
 5. ihania kuvia! oot hirmuisen kaunis. :>

  VastaaPoista
 6. Ihana kontrasti tuossa kun jalat on ihan ruvella ja muuten tosi tosi huoliteltuna oot :) Hienoja kuvia kaikki ja aiemmissakin postauksissa oot ihan wauuu <3

  VastaaPoista
 7. Arrie, voi kiitos:)!

  Laura, kiitän piristävästä kommentista! paljon sydämiä sinulle, pui<3

  linda sofia, oon vähän niinku samaa mieltä! kiitän<3

  VastaaPoista