lauantaina, tammikuuta 24

...and black coffee with tired girl

Mä juon tässä kahvia kokomustissa vaatteissa. Haluaisin tehdä tälle kamalalle mopille jotakin, mutta i don't really know what.. On tehnyt mieli jo monta kuukautta ottaa yksi värinpoisto, ja sen jälkeen vetää tummanruskealla koko pää, mutta taidan päätyä siihen pitkäkestoisempaan vaihtoehtoon (ruskeaa vaan päähän vuosi, niin kai tämä haalea musta saa värinsä vaihdettua).. ellen saa sponssia tai töitä.

Photobucket

Photobucket

Mulla oli kamera myös toimintalakossa, ja nyt se on taas toiminut ihan mallikelpoisesti (ei tosin yhtä mukavasti, kuin muutama vuosi sitten, yhyy!!!! no kai senkin vuoro on pikkuhiljaa tulla tiensä päähän.. terveisin teipatun, liimatun ja sinitarratun järkkärin omistaja).

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Nyt mä aion ryhdistäytyä! Tämä ja seuraavat postaukset ei välttämättä käsittele ihan tuoreimpia otoksia, mutta enjoy with them taijtn yhtä typerää.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Hyppään nyt suihkuun, puen päälle ja lähden viettämään tv-painotteista iltaa!

Ps. otan tämän käyttöön:

// TRANSLATION
nothing special, only "old" photos (about week ago).. and black coffee with tired girl.

Pps. Englanti on heikoin kolmesta kielestä joita opiskelen, joten virheet ovat kai ihan ymmärrettävissä? En ole siinä mikään ruudinkeksijä tai kävelevä sanakirja, really, I'm too bad.

4 kommenttia:

 1. En oikeesti ymmärrä. Miten on mahollista olla päällisinpuolin noinkin täydellinen ilmestys? Siis oikeasti, oot varmasti yksi kauneimmista ihmisistä mitä oon koskaan nähnyt.
  Pukeudut myöskin kivasti, sekä vaikutat muutenkin varsin fiksulta tytöltä.

  Tälläistä blogiahan seuraa enemmän kuin mielellään!

  pus ♥

  VastaaPoista
 2. ihania asuja kaikki! noi saappaat on ihan mahtavat<3

  VastaaPoista
 3. Anonyymi, voi herranjestas :o tuosta kommentistasi tuli tajuttoman hyvä mieli. Ihanaa itsetuntoa kohottavaa tekstiä heh.
  Pusu ja paljon kauniita kiitoksia sinulle :)!<3

  VastaaPoista
 4. HUPS.

  linda sofia, hihii kiitos paljon<3

  VastaaPoista