lauantaina, joulukuuta 27

love the drug i'm needing

Mä olin ihan flipannut koko eilisen päivän. En sit tiedä, että johtuiko se about kolmen tunnin yöunista vai mistä (nukahdin seitsemän jälkeen aamulla..). Ensin epäilin jokaista sanaa, ja sitten olisin voinut puhua vaikka kukkapenkeistä taukoamatta. Olisin helposti keksinyt kaikkea järkevää (ja kilometrin mitalla tekstiä) liittyen kukkapenkkeihin, tuulimyllyn siipiin ja tässä huoneessa oleviin verhoihin.. Harmi vain, etten voinut hehkuttaa havaintojani lähes kenellekkään. Tuon jälkeen makasinkin sitten tyyny mahan päällä ja tuijotin kattoa (jota en nähnyt, koska oli pimeää) ja olin surkea.
Mun huulet on taas niin kuolemispisteessä, että tekisi mieli repiä irti (niinhän mä yritän parhaani mukaan tehdäkkin....). Ne oli eilen jo lähes vetämässä itsaria! Alahuuli oli ihan harmaa (valehtelematta), ja tuijotin peilistä sitä järkyttyneenä (mutta samalla toki ajatelleen, että "tipu helvetti jo, sua ei jaksa kukaan kattoa"). Ei nää vaan pysy söpössä kunnossa (ja mulla on pakkomielle niiden repimiseen).

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket
(Katsokaa nyt noita huulia, lääkekuuriko tässä pitäisi vetää häh!?)

Got to keep this feeling!
- jatkan harry potter tietovisan pelaamista älypäässä...

6 kommenttia:

 1. Voi pikkuista, oletan että omistat huulirasvan, mutta kokeile toki apteekin Babanthen -voidetta, sitä rasvaisinta versiota, toimii ainakin minulla! Myös tarkista onko sinulla esimerkiksi vitamiininpuutetta. (Muistaakseni ainakin B-vitamiinin saanti vaikuttaa huuliin)

  Olet kovin suloinen ja ihania kuvia ja kaikkea oioi! Innostat minua perustamaan omaa blogia jotta voisin ihan nimellä tänne sinulle kirjoittaa näitä turhia romaaneja.

  Terveisin häirikkökommentoija-anonyymi

  VastaaPoista
 2. ps. voisin ostaa sulta oikeudet noihin ekaan ja kolmanteen kuvaan, ja teettää niistä taulut itselleni ;)

  VastaaPoista
 3. Sulla on tosi ihanat hiukset <:

  VastaaPoista
 4. Löysin sun blogin ja nyt vaan luen luen ja luen ::)

  Rakastuin tukkaas <3

  VastaaPoista
 5. Oon hieman hidas..

  Anonyymi, joo oon miettinyt tota b-vitamiinin puutetta, ja se tuntuu aika loogiselta.. että olisi siis se. jostain syystä asian ajatteleminen aina vain tuppaa unohtumaan IHAN TÄYSIN, ja kärsin ruttohuulista lähes koko vuoden. hmph :/ ja kiitos vaan paljon :)!

  oon todellakin hieman hidas vastaamaan, mutta jos olet vielä kiinnostunut niin.. ihan OIKEUKSIA en kuitenkaan voi myydä, koska sittenhän mulla itselläni ei olisi niihin enää mitn oikeutta:D mutta siis, jos vielä halaut taulut teettä (voi kun olen muuten otettu!), niin tarviit varmaan isommat versiot kuvista? löytyy! ja niin. lähettele ihmeessä sähköpostia, jos vielä kiinnostaa (rosetta.hopiavuori@gmail.com)

  VastaaPoista
 6. hups..
  (toinen) anonyymi, kiitos paljon :)! vaikka en itse näistä hirveästi pidäkkään.

  ja eMi, kiitän myös<3

  VastaaPoista