perjantaina, syyskuuta 26

menisin akuuttiin psykoosiin ja sitku pääsisin taas käsiks alahuuleen narkkaisin sen ihan paskaks

...imaisisin sen lähinnä vahingossa irti.

Mä oon tykännyt tästä viikosta. Ollut ihan huippu! En mä sit tiedä, että mikä siitä on niin kivan tehnyt.. ehkä se, että olen hengaillut pikkuisen enemmän muidenkin kuin tasan ja yhden ihmisen kanssa. Olen myös tehnyt sellaisia pieniä kivoja juttuja, joita ei usein tule tehtyä. mm pelannut korttia auringonpaisteessa johanneksen ja paulin kanssa, ja kävellyt siksakkia kalliossa. Eilen me myös haahuiltiin pimeässä metsässä, ja bussissa huomasin että mun laukun sisältö ja pää oli täynnä lehtiä. No mut syksy on kiva hei!

Mun rahatilanteenikin pelastui tässä about tunti sitten! En voinu muutaku huokasta helpotuksesta, ku tilille kahden euron seuralaiseks oli päässy viiskymppinen, senpä takia taidan pian rientää malmille päin tonkimaan kirpputoreja.. mä en vaan haluais aina mennä yksin, se on vähän uuvuttavaa, ja varsinki ku itsetunnoton ihminen on, ni vähän hävettää tonkia tavaroita yksin. Voisin lähinnä alkaa auttamaan itseäni.
Mä haluaisin lapaset. Kaivoin eilen äidin kaapista ns talvivaatteet esiin, mutta enpä oikein tiedä.. ehkä mun söpöt luihuislapaset on tullut tiensä päähän, on se vihreä niissä kuitenkin aika karsea väri, ja haluaisin ehkä ennemminkin jotain hieman yksinkertaisempaa... yksiväristä. Mua kans ärsyttää, nimittäin se, ettei mikään pipo tai hattu sovi mun päähän. Mun naama on liian hamsterimainen, ja näytän suht idiootilta kaikissa päähineissä. Ehkä hankin jonkun rautalankaviritelmän pipoihin, ettei hiukset litisty ja pää pyöristy. JEap!

Kaikki kuvat eiliseltä. Heipah!

5 kommenttia:

 1. Tykkään blogistasi, pääset mun lemppareihin :---)

  VastaaPoista
 2. ihanat noi kengät! tosi söpöt.ja kiva et oli kiva viikko ;D
  itelle on iha sama juttu, et tule hilluttuu ain niiden samojen ihmisten kanssa, ja sit on niin ihana fiilis, ku näkee muita tyyppejä(siis niinku koulun ulkopuolel...)

  VastaaPoista
 3. fiore secco: voi kiitos! :> (pääni ei oikein toimi tällä hetkellä, hmph)

  moumou: minä kiitän paljon! ü

  VastaaPoista