lauantaina, heinäkuuta 12

trop bonne pour toi

mulla on nyt uusi väri päässä. mustanruskea. luulen sen olevan eri asia kuin musta, mutta tosiasiassahan it is not. en tykännytkään siitä vaaleanoranssikastanjasekamelskasta, ahdisti kävellä ihmisten ilmoilla ja naamaakaan ei saanut näyttämään nätiltä missään muodossa tai millään tavalla. tää vaihe oli katastrofi, ja nyt palaan vanhaan ja tuttuun. jes!

kuuntelen nuit blanchea, ja mun elämä on rullannut tämän koko päivän pelkän tyhjän päällä. en oo oikein koskaan pystynyt olemaan neljän seinän sisällä edes puolta päivää ja nyt ei edes tunnu pahalta. en mä sit tiedä johtuko se mun aikasemmasta helvetin pahasta olosta ja kävelyvaurioista, kun ei ilman hoippumista ja tajutonta horjumista pystynyt liikkumaan olohuoneen sohvalta (tästä) vessaan tai keittiöön asti.

mä lähden pesemään tän värin pois ja tuijottelemaan tunniksi peiliin, kun saatan jälleen näyttää ihmiseltä ja vielä ihan siedettävältä (hiuksien osalta siis) sellaiselta. naamari vain piiloon ja uutta tilalle niin johan se aurinkokin alkaa paistamaan tähän risukasaan!

ps. tähän loppuun vielä pari kuvaa tytöstä, jolle huokuu syvä pistävä rakkaus omasta rinnastani. joku malli tuo on vintagefäshöönhommassa ebayssa, mutta voi jumalauta miten täydellinen.


itse suloisuus.

olen niinkuin totaalisen in love tuohon keltaiseen takkiin. noin viikon olen tuijotellut sitä kuola suupielissä. jos vähän vinkkaisin äidilleni oikealla tavalla, niin saattaisikohan se yllättää ja tehdä minulle jotain keltaista... ja mustia yksityiskohtia. ah mitä rakkautta.


tuollaisen mekon jos jostain löytäisin, olisin luultavasti kolmannessa taivaassa pirtelöMALJAKKO kädessä. minttua ja mansikoita & valkoinen pitsimekko.


<3: ros

2 kommenttia:

  1. IIIIIIIIIIHAnia vaatteita! Noi kaikki sais kuuluu munki vaatekaappi!!!!!<3 ;DDDDDDDD

    VastaaPoista